המלצה לצמיד כושר עד 200 ש"ח אפשר להתגמש עד 400

עדימ

New member
המלצה לצמיד כושר עד 200 ש"ח אפשר להתגמש עד 400

אבל רצוי להישאר על ה200 ש"ח.
המטרה העיקרית היא מדידת דופק במנוחה, תוך כדי אימון ואחרי האימון.
רצוי מאוד מסך.
יהיה נחמד אם יהיה עמיד במים.

אימוני הכושר שלי הם רכיבה על אופני כושר, הרמת משקולות, מעט הליכה ושחייה.

אומנם חבר מתאמן מסיבי מאוד המליץ לי על גרמין, אבל לפי האתר שלהם ושיחה טלפונית עם יבואן רשמי, הכי זול זה 500 ש"ח שזה הרבה מעבר לתקציב.

Shamy

New member
נשמע לי שהחבר שלך צודק

אתה זקוק לשעון דופק שמותאם למים. גרמין הם חברה מצוינת ואמינה מאוד. לדעתי זה שווה מאוד את ההשקעה כי השעונים האלה לי הם מחזיקים לשנתיים שלוש וזה מחיר זעום למכשיר שמחזיק הרבה זמן...אצלי בדרך כלל מה שנהרס זה דווקא המשדר או הרצועה כי אני כנראה לא טורחת לנקות מספיק טוב ככה שאולי תחת אחזקה טובה יותר הם יוכלו להחזיק עוד יותר. זה דעתי בכל אופן...

עדימ

New member
א. אני בחורה

ב. למרות שאני בספורט מאז שאני זוכרת את עצמי, את לא חושבת שזה קצת יקר לחדשה בתחום הציוד הלביש-שעון/צמיד וכו'?
ראיתי שיש צמידים של פיטביט ושאר מוצרים סינים שכן עומדים בתקציב.
זה לא מספיק איכותי להתחלה?
ושוב

&nbsp

Shamy

New member
לפי מה שאת מתארת זה מה שאת צריכה

ואני אסביר. פיטביט וחבריו נועדו כדי מה שנקרא לתת לבן אדם שלא ככ פעיל גופנית או פעיל מעט גופנית מוטיבציה להכנס לאימונים רציניים יותר. כי הם נותנים מעין חיווי כמה קלוריות את מוציאה בצורה מאוד מחמיאה כמו שיש לך על המכשירי אירובי בחדר כושר שברור לך שהם לא אמינים בעליל. היות ואת מחפשת תוצאות ולשפר את יכולת הvo2 max וזה נעשה על ידי בדיקת הדופק וידיעה באיזה אחוזון את בדופק כרגע זה נותן לך מידע אמין הרבה יותר על האימון. והיות ואת עושה אימונים גם באופניים גם בשחיה וגם בריצה זה משהו שמתאר מישהו שמתאמן לטריאתלון...שעון דופק איכותי יעזור לך למקסם את התוצאות הרבה יותר מפיטביט וחבריו...את נשמעת יותר מקצועית. מזה ולא מתחילה בכלל..

עדימ

New member
תודה על המחמאה
אבל אני לא מקצוענית כזו או בדרך לטריאתלון..

מסיבות כאלה ואחרות אני לא יכולה לרוץ/לצעוד ממש לצערי...
אני רוצה למדוד דופק כדי לדעת מה רמת הכושר שלי בכללי האם הדופק תקין וכד'.

למעלה