המלצה לקוקטייל

Michal Plath

New member
המלצה לקוקטייל

היי רציתי לבקש המלצה לקוקטייל על בסיס שמנת עם מצרכים שיש בכל בית... משהו פשוט להכנה כי מעולם לא התנסיתי בהכנת משקאות בבית.. המון תודה:) מיכל

S1ndrome1

New member
מה זה מצרכים בייתיים?

איך תגדירי מצרכים שיש בכל בית. כי עד כמה שידוע לי לא כל בית מחזיקים ליקרים למיניהם, מקסימום וודקה וויסקי פשוט, הרוב לפחות. מה שכן, לדעתי שמנת הולכת רק עם ליקר קפה או דברים שדומים(לשניהם), זאת אומרת כל מיני ליקרים מבוססי שמנת בסגנון האייריש קרים(ביילי'ס) או ליקרים מתוקים כמו ליקר קרמל(באטרסקוטש) או ליקר קוקוס(מאליבו). קשה לי לחשוב על דברים נוספים שילכו עם שמנת כי אני לא חובב גדול של קוקטליי שמנת.

ניסיתי לחשוב על מרכיבים בייתים .

נסה לשים : טיפה תרכיז פטל (בלי מיים ) קרח כתוש ( אפשר פשוט לכתוב בבלנדר) שמנת ומעל לזה וודקה , אם בא לך אפילו יותר מתוק , אפשר להוסיף שנאפס. בהצלחה.

lizush17

New member
אממ..

לא יודעת מה זה מצרכים שיש בכל בית... 1 וחצי ליקר בננה 1 וחצי ליקר שוקולד 1 וחצי שמנת בשייקר זה יוצא ממש טעים..אבל השאלה אם יש לך את הליקרים האלה...

lizush17

New member
תמיד אפשר לאלתר...

אני אילתרתי עם קופסה שנסגרת הרמטית ודומה בצורתה לשייקר...

shalt5

New member
הכי פשוט וקל (ונדוש)

וזה שזה מאוד פופולרי ונדוש לא אומר שהוא לא מאוד מוצלח! WHITE RUSSIAN 2 מנות וודקה מנה ליקר קפה מנה שמנת מתוקה או חלק או חצי חצי 4-5 קוביות קרח אפשר לשנות את היחסים לפי הטעם

למעלה