המלצה לקטע מודרני בפסנתר

נכון... ../images/Emo13.gif

מה שיפה ביצירות האלה זה דווקא הפשטות, הן כביכול מאוד פשוטות אבל אפשר להרגיש ממש כאילו לכל תו יש נשמה, כאילו המוסיקה ממש מעבירה איזשהו סיפור.
בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ! (עם איזו יצירה שתבחרי)

Ice Vanilla

New member
מדהים! יש

נגנית יפנית אחת שמנגנת ממש באותו סגנון, אם לא הייתי יודעת שזה אדם אחר הייתי בטוחה שזאת היא כתבה את זה. שכחתי איך קוראים לה, היא מגיעה שבוע הבא להופעה בארץ באיזה מועדון בת"א, תנגן מודרני, ממש מסקרן, מישהו יודע למי אני מתכוונת?.

יכול להיות שהירומי אושימה?

ראיתי גם אני פרסומת לזה, אבל אני לא בטוח אם זו הייתה היא או מישהי אחרת. בכל מקרה, לא יצא לי לשמוע אותה מנגנת לצערי..

desegel

New member
שאלה..

הכל מפינל פנטזי? ויש עוד שאלה:
יש לך עוד הקלטות של הדברים שלו?

דא ודא

http://www.fantasyreborn.com/main.html יש שם מלא הקלטות וגם תווים (ערוכים בפורמט של פינאלה). המטרה של האתר היא בעצם לעשות עיבודים לפסנתר לכמה שיותר יצירות שלו.. ואין כמו Final Fantasy...
זה לא משחק, זו יצירת אמנות מכל הבחינות. הייתי פשוט מכור לזה (היו לי את 7 ו- 8).

desegel

New member
אממ תודה קודם כל

ולגבי FF, אני מאוד מעריך את הדמיון של היוצרים וברור שזאת יצירת אומנות אבל משום מה אני לא מתחבר לכל הפנטזיה הזה.. ולא רק המשחק הזה בכלל כל הדברים האלה, WORLD OF WARCRAFT, D&D וכל הדברים האלה לא מושכים אותי.... ומה שאני עוד יותר לא אוהב זה אנשים שמיישמים את זה במציאות והם באמת חושבים שהם גובלינים או מה שזה לא יהיה ועוד שאלה... על מה אתה ממליץ מהמנגינות שם? אפשר קישור למנגינה שאתה אוהב מאוד מאוד?

גם אני לא..

אבל זה שונה, זה לא ממש פנטזיה במובן הרגיל, ובכלל לא דומה ל- D&D. תכלס זה כמו סרט אינטרקטיבי, הכל שם מסתובב מסביב לעלילה, ואתה ממש מרגיש כאילו אתה חלק מהסרט... נסה לראות למשל את סרטון הפתיחה של Final Fantasy 8 (אם לא ראית), אני מבטיח לך שתשאר עם פה פתוח.. ולא בגלל האפקטים, אלא בגלל הסיפור שהוא מעביר והצורה שהוא מעביר אותו. ומה רע באנשים שחושבים שהם גובלינים?
כל עוד הם זוכרים להתרחץ.. בכל מקרה, אני מדבר פה על דברים שלא נגעתי בהם כבר יותר מ- 6 שנים..
וקשה לי להגיד איזו מנגינה אני הכי אוהב, יש שם כל כך הרבה מנגינות יפות.. Aeris Theme הוא ממש יפה, FF7 main theme גם...

desegel

New member
תודה שוב!

ו.. אה כן הבנתי אותך :] רק שהבעיה שלי עם אנשים שהם מיישמים את זה, זה בעיה רצינית. יש איזו חבורה של אנשים תיכוניסטים ואפילו אחרי צבא, שהולכים כל שבת להלחם אחד עם השני בעזרת חרבות מגומי ו.. אממ.. "שיקויים" ואמצעים מאגיים אחרים בגן הזיכרון של כפ"ס. לא רק שלדעתי זה פוגע בזכרונם של החללים, זה גם אח"כ גורם להם להיות עוד יותר מטומטמים ממה שהיו קודם. זוהי דעתי לפחות
כל עוד זה וירטואלי אין לי בעיה עם זה
להיפך.. דמיון זה טוב.. וחשוב אותו דבר נגינה: זה סיפור פנטזיוני שהנגן "משחק" אותו.. וזה סבבה רק לא להגזים עם העניין

ועוד כמה רעיונות...

הפעם של יוקו אויגשי.. יש לי רק קבצי Mid (לא מצאתי קבצי mp3 אליהם), ואם את רוצה לשמוע הקלטה אמיתית את יכולה גם הקלטה שלי מנגן את Magic שלה (עם קצת זיופים) באתר שלי (בחתימה). בכל מקרה, הנה כמה קבצי mid:

אחרון להיום..

וקחי בחשבון שהם מן הסתם נשמעים הרבה יותר טוב כשהם מוקלטים על פסנתר..
ותהני..

Ice Vanilla

New member
רגע נראה לי שזאת הבחורה שאני מתכוונ

ת, זאת אמורה להגיע לארץ לפי מה שאני יודעת... יצירה מדהימה יש לי אותה כהקלטה שלי רק חבל שאי אפשר לפרסם פה כי המחשב שלי כרגע על הפנים.

למעלה