אם התקלקלה בתוך שנה? היא הרי אמורה להיות במסגרת האחריות. מה קרה שאינך מנסה לפעול בנדון?קניתי לפניי חצי שנה טלוויזיה חכמה של tcl והיא פשוט התקלקלה , אשמח להמלצה לטלוויזיה חכמה איכותית וטובה בגודל 50 אינץ
ולא מהחברות הזולות
תודה רבה !!
מנצלשת לשאלת סקרנות -לרוב הטלוויזיות שאינן מבוססות אנדרואיד, יהיה צורך להוסיף סטרימר (לדודמא, שיואמי), כדי שניתן יהיה ליהנות מתכנים שה"חכמה המובנית" של סמסונג או LG אינה יכולה לספק.
או קיי. לחלק מהטלוויזיות החכמות יש אפשרות להציג תכנים של יו טויוב, נטפליקס ועוד כמה. אבל לא כל ה"חכמות" יודעות להציג את סטינג או את יס פלוס. אז בשביל זה צריך סטרימר. ואם יש לך סטרימר, את יכולה לצפות גם בסדרות ובסרטים, ככל שידם של "זירה" לא הגיעה לחסום תכנים אלה.מנצלשת לשאלת סקרנות -
האם תוכל לפרט? יש לי חכמה של סמסונג, לא רואה הבדל בין התכנים לבין סטירמר (יש לי כזה עוד מהימים שלסטינג לא היתה אפליקציה לסמסונג)
מנחשת שאין לי מושג מהם התכנים שאפשר לצרוך....גם את מה שיש לי לא מספיקה לראות
תודה!או קיי. לחלק מהטלוויזיות החכמות יש אפשרות להציג תכנים של יו טויוב, נטפליקס ועוד כמה. אבל לא כל ה"חכמות" יודעות להציג את סטינג או את יס פלוס. אז בשביל זה צריך סטרימר. ואם יש לך סטרימר, את יכולה לצפות גם בסדרות ובסרטים, ככל שידם של "זירה" לא הגיעה לחסום תכנים אלה.
אז אם ליס פלוס יש כעת אפליקציה שמתאימה לסמסונג, מה טוב. עבור סוני יש ועבור LG אין עדיין.
אז הסטרימר יודע גם לתת את דיסני פלוס, מה שיס פלוס כן "יודע" לתת כיום. ובקיצור, באמת שאיני מכיר את כל האופציות שהמותגים השונים כן או לא יודעים להעביר. לי אישית יש LG ואני כן משתמש בסטרימר החיצוני לצרכים שונים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.