המלצה לקסדה ואיפה?

yuvalfra

New member
המלצה לקסדה ואיפה?

טוב אז הגיע הזמן לקנות קסדת כביש מלאה. כבר יש לי תקציב (800-1000 ש"ח) ואני יודע שבכזה סכום ניתן לקנות קסדה איכותית. אני גר במרכז הארץ, אז בבקשה תמליצו על דגמים בתקציב הנ"ל ובאיזה חנות ניתן למצוא (ואם אפשר גם באיזה מחיר) באיזור ת"א.

Hell ad

New member
שמקפיצים...

צריך להיות תוכן של לפחות 9 תווים בפנים, או אייקון כזה. אז שהתוכן ריק זה לא מקפיץ
בשבילך: הקפצה קלה...

ixmix

New member
מה הענין ?

המלצה קיבלת (והמלצה טובה, אם יורשה לי) - אבל הכי פשוט - תתחיל להסתובב באיזור שוקן-סלמה-קיבוץ גלויות ובאיזור - יש עשרות חנויות שם.

yuvalfra

New member
אין לי שום ידע בקסדות ובחומרים

אני לא רוצה לראות קסדה יפה ולשמוע מיני שבחים עליה, לשלם אלפייה ולצאת עם חתיכת פלסטיק. אז הייתי מעדיף לבוא מוכן עם דגמים עיקריים וטווח מחירים, ומה רע אם אני גם יודע איפה בדיוק למצוא אותם.

Moo Moo

New member
HJC CL14 - אולי אפילו תשיג

הנחה ב28 בבית יפו-נוע בערב בירה חופשית.

קניתי SHOEI RXR במוטושופ ב700 ש"ח

קבלתי המלצות טובות ופידבקים טובים גם על המחיר הנ"ל. 700 ש"ח עולה קסדה עם ללא צביעה מיוחדת. לצביעה מיוחדת נראה לי שעולה עוד 150 ש"ח או משהו כזה. אני לא ממש "חזק" בעניין הזה, אני די טרי האמת, אבל מהפידבקים שקבלתי הבנתי שדווקא עשיתי עסק טוב עם הקסדה הזו.... מקווה שעזרתי.

yuvalfra

New member
WOW

אותה קסדה הייתה במחיר 1,300 ש"ח עם הנחה במוסך שלי...גנבים... אם זו באמת אותה קסדה אז השגת מחיר מעולה לפי דעתי. אני ילך למוטושופ מתישהו השבוע ויבדוק אם זו אותה קסדה שניסיתי במוסך, תודה על האינפורמציה!

medwow

New member
במוטו מדריך האחרון

יש סקירה מקיפה על קסדות. חומרים, תקנים וכו'. את המדריך אתה יכול למצוא חינם אין כסף בכל עסק לאופנועים.

למעלה