המלצה לראוטר

frankthe

New member
המלצה לראוטר

שבת שלום
מעונייןלרכוש ראוטר פשוט וזול ובעיקר מהר לפי הקריטריונים הבאים:
שיתמוך במחשב נייד, 2-3 פלאפונים סלולאריים, 3 מצלמות אבטחה פשוטות וחדשות - הראוטר הישן לא מצליח להתחבר למצלמות האלה ומכאן הדחיפות. גודל הדירה הוא קטן 70 מ"ר בקומה אחת. אני מעוניין לרכוש את הראוטר מהחנויות הקרובות לבית בחיפה כלומר ksp או אייבורי. חשבתי על תקציב של 150 ש"ח אם אפשר לחסוך טוב אם צריך להוסיף אז עד 180 ש"ח.
תודה

blzvi

Active member
לא בטוח שהחלפת ראוטר תפתור את בעיית המצלמות

חיבור מצלמות לרשת זו מומחיות ספציפית ולדעתי לראוטר אין מה לתרום בנושא הזה.
בקיצור אני טוען שלא משנה איזה ראוטר ,לא צריכה להיות בעיה של חיבור מצלמות אבטחה.

rafid1

Active member
מנהל
אולי הן עובדות ב5G (תקן AC) והנתב תומך ב2.4 בלבד?...

זה תיאורתית... מעשית - רצוי קודם לודא שקונפג נכון הפניית פורט לטובת המצלמה ...

frankthe

New member
אז ככה

כאשר ניסיתי להתקין את המצלמות אצל הגברת המבוגרת -קיבלתי הודעה שחסר תקן 5n או משהו בסגנון
התקנתי בבית את המצלמות עם הראוטר בן השנתיים שיש לי - ההתקנה לקחה בדיוק 2 דקות למצלמה. אז? אני טכנאי מחשבים בעברי - היום כבר לא רוצה לעסוק בתחום.. כמה מומחה צריך להיות בשביל לעשות עבודה של 2 דקות בבית ואז ללכת לבית שיש בו ראוטר סופר ישן ולגלות שזה לא עובד
אפשר בכל זאת לקבל המלצה לראוטר או שאני צריך אישור מיוחד מבעל הבית?
&nbsp

frankthe

New member
אכן לתשתית בזק כולל מודם

כרגע יש ראוטר ישן מאוד שכל פעם משום מה אין אינטרנט ואז מנתקים זה מתחבר מחדש עד לפעם הבאה ואז שוב. אצלי בבית התקנתי את המצלמות ב 2 דקות עבודה למצלמה, לקח יותר זמן להתקין את האפליקציה ולמלא פרטים של שם משתמש וסיסמא וכו'. אצלה שעתיים וחצי וכלום - המצלמות לא מתחברות. לפי דעתי כדאי פעם ב... להחליף ראוטר. נראה לי שהראוטר שם קרוב ל 8 או 10 שנים

blzvi

Active member
זה לא באחריות בזק?

נכנסים לבזק סטור ומחליפים אחד תמורת אחד

cheif

Member
מנהל
לפי התיאור שלך המוצר שיש לגברת לא תומך בתקן N

אתה יכול לרכוש ב-169 שקל ב-KSP את ה-9960 של TP-LINK בלינק הזה - https://ksp.co.il/?uin=53141 או בעוד 10 שקלים את ה-9970 בלינק הזה https://ksp.co.il/index.php?uin=28424.  ההבדלים בינהם מינורים - ביקר יותר יש יציאת USB וכפתור כיבוי לשידור האלחוטי. מכל שאר הבחינות, הם זהים.

frankthe

New member
תודה רבה

אלך כנראה לקנות מחר את הראוטר הזול יותר - שאר הדברים לא מעניינים. העיקר שהמצלמות יעבדו ובא לציון גואל המשפחה

blzvi

Active member
מציע שוב

לדעתי לא בעיה של ראוטר.
בדוק אצל מישהו שיש לו ראוטר הכי משוכלל .
חבל לבזבז כספים לא שלך.

למעלה