המלצה לרופא המתמחה במחלת אלצהייימר

jooch

New member
המלצה לרופא המתמחה במחלת אלצהייימר

שלום לכולם, אמי את 46 וסובלת ממחלת האלצהיימר כ - 6 שנים. במהלך השנים האלו עברנו מספיק רופאים, אני ממליץ בחום ללכת לפרופסר עמוס קורצין אישיות מדהימה רופא ידע מדהים!!! עד היום ככול שאני יודע אין תרופה למחלה, אחרי בדיקות מקיפות של רופאים בעולם! בהצלחה לכולם ורפואה שלמה!

מני בר

New member
הוואו

בגיל כל כך צעיר? איך זה התחיל אצלה ומה מצבה היום?האם מטופלת בבית? רפואה שלמה גם לכם !

jooch

New member
בן בגיל כל כך צעיר

את המחלה איבחנו לפני כ 6 שנים ואף אחד לא יודע מאיפה זה הגיע ! ! ! לאף אחד במשפחה לא היה מחלה כזו ומכל סוג שהיא, כיום היא בבית ממש כמו עציץ, אנחנו מנסים לתפעל אותה אבל היא חייבת להיות בפיקוח. רפואה שלמה לכולם!

אירילה

New member
האם אתם מטופלים במסגרת מסויימת?

לנסות ל"תפעל" לבד ,לא תמיד הפתרון האידאלי ,דרושה יד מכוונת וייעוץ. האם אתם רשומים כחברים בעמותת האלצהיימר? אני מציע שתיכנסו לקישורי הפורום ,שם תמצאו את קישור העמוה ועוד חומר רב בנושא האלצהיימר. כולנו איתכם ומצטערים לשמוע שבגיל כה צעיר אמך חלתה במחלה. שיהיה לכם רק טוב גרשון

ידידים

New member
שלום

לצערי גם אלצנו הבעיה בגיל צעיר, אך עדיין מתפקדת חלקית, אך אנו יודעים את העתיד, כפי שציינת עברנו רשימה נכבדה של רופאים אנו יודעים את האמת - שאין מה לעשות, הדבר החשוב שאנו בבית עושים - נותנים הרבה האהבה, משתדלים לבלות ככול האפשר, לא להפסיק את החיים. האם בין משתתפי הפורם יש עוד כאלה בסביבות גיל ה 50 הייתי מעונין להתכתב ולהתייעץ מאחר והבעיות קצת שונות מהגיילים המבוגרים יותר (הפסקת עבודה, הפסקת נהיגה וכו')

saraestr

New member
אלצהיימר בגיל צעיר

שלום רב, בעלי חלה לפני כשלוש שנים והוא רק בן 55 . במידה והינכם תושבי מרכז הארץ הריני ליידע אתכם שמתקיימת אחת לשבועיים קבוצת תמיכה בראשל"מ (ליד מגן דוד) הן לחולים המודעים למצבם והן לבני המשפחה. במידה והינכם מעוניענים בפרטים נוספים אנה כיתבו אלי. יום טוב שרה

למעלה