המלצה לרופא לביצוע דילול בצפון

herayona

New member
המלצה לרופא לביצוע דילול בצפון

שאלתי גם בפורום השכן- הריון מרובה עוברים
שבוע 10 + 4 עם שלישייה הרופא המליץ על דילול קראתי כאן שיש לקבוע את הפרוצדורה כ 4 שבועות מראש ולא עשינו כלום עדיין הרופא המטפל הציע כי זה ייעשה בבית חולים ציבורי , ונראה לי שעדיף פרטי - באיזור המרכז קראתי כאן שממליצים על ליפיץ או כהנא הבעייה שאנו צפוניים ומחפשים המלצות על רופא באיזור חיפה \קריות לביצוע הדילול

קודן כל שיהיה בהצלחה

אני יכולה להמליץ רק על כהנא שמטפל בי כבר שנים רבות ואף כל חברותיי ששלחתי אליו הצדיקו את התיאור שלו כ"מלאך". לדעתי במצב מערכת הבריאות היום תמיד עדיף טיפול פרטי על ציבורי במיוחד בנושאים הקשורים ללידה והריון. אני לא מכירה רופאים מהצפון אבל במקרה הזה אני הייתי מדרימה למרכז לדילול ולשמירה שאח"כ. מורידה בפניכם את הכובע על האומץ לדלל ומאחלת לך שהדילול יעבור בשלום ושיהיה המשך הריון ארוך ותקין.

p i n o k y o

New member
אני ממליצה על...

ד"ר רון אוסלנדר, מנהל מחלקת יולדות ונשים בבי"ח כרמל. עשיתי אצלו שלושה דילולים (בהריון האחרון של החמישיה) במסגרת בי"ח כרמל צריך לברר איפה הוא עוד מקבל והאם אפשר גם במסגרת פרטית. שמעתי עליו רבות, הוא מומחה ומנוסה גדול בתחומו אמרו שהוא הכי טוב בצפון, אם לא בין הטובים בארץ. בזמנו שמעתי על עוד אחד שעושה פרטי, אני מנסה להיזכר ולברר את שמו בשבילך...

gal00000

New member
הי לך אישתי שבוע 34 שלישיה.

הי לך מהצפון גם אנחנו מהצפון שאלה מימני אליך בבקשה קל לכם לבצע את הדילול? אני ואישתי לא היה לנו אומץ להוריד אחת. תודה אלוהים שומר על אישתי שהגיע לשבוע 34 אם שלישיה ועדין אין לידה בכול מיקרא מאחל לכם רק מזל בחיים תזכרו שחלמות מיתגשמים.

שומי2

New member
פרופסור ליפיץ עשה לי דילול

בעיני הוא אחד המומחים, ממליצה בחום להגיע למרכז למען מטרה זו.

למעלה