המלצה לרופא משפחה- עדיפות למכבי

blenkey

New member
המלצה לרופא משפחה- עדיפות למכבי

אשמח לנצל את הפורום הנפלא הזה לקבל המלצה לרופא משפחה מאזור מרכז שמבין באנדו' או סתאם בן אדם (אשמח לתל אביב והסביבה).

אני סובלת מכאבים על בסיס יומיומי ולקראת השנה החדשה החלטתי שנמאס לי לשמוע מרופא המשפחה שלי, בטון מזלזל, שאין צורך לבדוק כלום ושאין מה לעשות אז שאתרגל לחיים כאלו.
לצערי, אני לא מצליחה להיתרגל לכאבים ומתחילה לחשוש שיש לי מחלה נוספת בנוסף לאנדומטריוזיס (דר סוריאנו גם מלמל משהו על זה שכדאי לשלול מחלות שבאות לפעמים עם אנדו').
אני כבר מיואשת ומותשת לגמרי, מאוד זקוקה לרופאה שיקשיב לי וינסה לעזור לי ולא רק ינפנף אותי.

המון תודה בנות!

kikona126

New member
אכן כן

דר לורי לנדסברגר ברמת אביב מדהימה!!! שימי לב אם את קובעת תור שהיא אכן מגיעה ואין לה מחליף...
(אני תמיד רבה עם המחליפים)

דרך אגב, פתחו מרפאה מאוד נחמדה ברחוב באזל, הלכתי שם לרופא עור אומנם, אבל הרופאי משפחה שם היו ממש נחמדים למטופלים (עזרו עם מרשמים שלא נתנו בבית מרקחת, עזרה לאיזה אחת לצלצל לבן שלה... היה שם יחס ממש טוב והם גם פתוחים בשישי, אני אחפש את הפרטים כשאגיע הביתה ואשים לך פה)

blenkey

New member
תודה רבה- אשמח לעוד המלצות

אני לא מתל אביב אז כל אזור המרכז מבחינתי מתאים (אם יש בבת ים/חולון אז בכלל).

אני כל כך מקווה שאם אמצא רופא שמבין ומקשיב, זה ישפר את ההרגשה הנוראית שלי :(

רמת גן גם טוב?

רופא המשפחה שלי במכבי, ד"ר מיכאל ויינפאס הוא איש מדהים, קשוב ואכפתי. אני לא יודעת ספציפית לגבי אנדומטריוזיס, רק יכולה להגיד שבנוסף לזה שהוא רופא משפחה, הוא גם מטפל ברפואה טבעית, צמחי מרפא. אולי הוא יוכל לעזור לך גם בכיוון הזה.
בכל אופן אני ממליצה עליו בעיקר כי הוא אדם מקסים עם אכפתיות והקשבה יוצאות דופן. אני גרה בראשון לציון ומגיעה עד אליו לרמת גן כי הוא פשוט שווה את הנסיעה.

למעלה