***המלצה לרופא פוריות (שמקבל בכללית) בחיפה****

yomyom365

New member
***המלצה לרופא פוריות (שמקבל בכללית) בחיפה****

שלום לכולם
אני כותבת פה לראשונה. אני בת 32 ויש לי ילד בן 4.
מאז שאני זוכרת את עצמי המחזור החודשי שלי היה לא סדיר.
היה מופיע פעם במספר חודשים ומשך הרבה זמן ( לעיתים אף חודש)
התחתנתי בגיל 26 ובאופן ספונטני נכנסתי להיריון ללא התערבות רפואית לאחר מספר חודשים.
לפני כשמונה חודשים הפסקתי לשמור על מנת להיכנס להיריון נוסף. לאחר חודשיים שלא נקלטתי ולא היה מחזור החלטתי לקבל טיפול קונבציונלי וקיבלתי טיפול באקקלומין להסדרת הביוץ.
בהתחלה לקחתי כדור ביום ולא היה ביוץ...וכך כל חודש הוגבר המינון עד שבחודש האחרון לקחתי 3 כדורי איקקלומין + זריקת אוביטרל. היום עשיתי בדיקת דם ונוכחתי לצערי לדעת שגם החודש הטיפול לא עזר ולא היה ביוץ.
אני מרגישה נורא....הכנסתי לגופי כל כך הרבה הורמונים בחודשים האחרונים, עליתי במשקל, מצבי רוח לא נעימים קרו לי....רצתי ועשיתי בדיקות וזריקות וריצות לרופא וכלום לא עוזר...מתוך 4-5 מחזורי טיפול באקקלומין רק פעם אחת היה ביוץ. אני מיואשת!
אני מתנדנת בין החלטה לעזוב הכל ולנסות שוב ללא הכדורים אך חוששת שזה יהיה בזבוז של זמן יקר...לבין ההחלטה לעבור לרופא פוריות רציני שיעשה לי בדיקות כמו שצריך, מעקב זקיקים וכל מה שנדרש כדי שאכנס להיריון...
אודה לעצתכם לרופא פוריות מקצועי (עדיף שמקבל בכללית) אך גם סבלני ונחמד עד כמה שרופא יכול להיות...זה חשוב לי לא פחות כי בכל זאת מדובר בתהליך ארוך ולא קל.
אעשה הכל ..כל מה שצריך לזכות שוב להיות בהיריון ולהביא אח או אחות לבני הבכור.
תודה ומצטערת שהארכתי
אני

anguly

New member
ברוכה הבאה

לשהות קצרה בלבד מהסיבות הנכונות...
&nbsp
קודם כל לא כדאי לעשות יותר מ3 מחזורי טיפול עם איקקלומין, מאחר ויש לא תופעות לוואי מזיקות, דופק את הרירית וגם עלול לגרום לכל מיני דברים אחרים.
לכן ברור שאת צריכה לעבור לזריקות.
אני מנחשת שזה שיש לך מחזור לעתים רחוקות מאד יש לך מה שנקרא תסמונת פוליציסטית.
וכן כדאי לפנות לרופא פוריות.
אני לא מחיפה ולא מכירה רופאים של הקופות, רק את השמות של הגדולים הפרטיים. אבל את יכולה לפתוח את החוברת של הקופה ולראת מי מהגניקולוגים מוגדר כמומחה פוריות.
&nbsp
שיהיה בהצלחה

אור19861

New member
חג שמח - אוליי יכולה לעזור

שלום אני חיפאית אני גם מקופת חולים כללית ובאיזור חיפה והקריות יש שני מקומות למחלקת פוריות שזה "בלין" בקרית אליעזר שם יש את ד"ר יעל גונן שמנהלת מרפאה הייתה אצלה היא מאוד חמה אבל עברנו ממנה עקב בעיה קצת יותר מורכבת והמקום 2 . זה בזבולון בקרית באליק ליד הקריון שם אני ממליצה מאוד בחום בחום מאוד אצל דוד איסקוב והשני זה ד"ר לויט .
אם יש עוד שאלות אשמח לענות שהיה חג שמח

למעלה