המלצה לרופא

המלצה לרופא ../images/Emo55.gif

גמרנו עם הבידקות והגיע הזמן לבחור רופא רק עברנו לצפון וקבעתי עם ד"ר יגודה מישהו מכיר
מומלץ?

בקשר להמשך...

אני חושבת שנועם@בת אצל יגודה, תתיעצי איתה. חברה שלי נמצאת אצלו, לא במסגרת טיפולי פוריות והיא לא ממש מרוצה אבל...את יודעת איך זה - או שאוהבים את הרופא או שלא. אני חושבת שבפוריות, לפי מה ששמעתי, הוא טוב. חוץ מזה - שווה לנסות, ולו רק פעם אחת, כדי להיות בטוחה, לא?. בהצלחה, בכל מקרה!

נועם@בת

New member
ממליצה עם כל ה../images/Emo23.gif

רופא מעולה, מומחה לפוריות, עם מוטיבציה להכניס את המטופלות להריון
ואם תגידי שהגעת דרך הפורם- בכלל תקבלי יחס מיוחד
(סתאאאם) מהנסיון שלי הוא רופא אחראי, שלא מדלג על שום פרט, ומנסה תמיד שיטות חדשות. אבל כמו עם כל רופא- הוא רק בן אדם, ולכן זה משאיר לך את האחראיות לעקוב, לנהל רשימות. לשמור את כל תוצאות הבדיקות בתיקיה. לעקוב ולא להתבייש לשאול שאלות. תכיני בכל פעם פתק עם שאלות, ותשאלי אותו. התחושה שאת עוקבת אחרי הטיפול ויודעת מה קורה נותנת הרגשה טובה. תמסרי לו ד"ש ממני
נועם

עינתפ

New member
נועם כשאני מגיעה עם פתקים ושאלות

הוא שואל האם עשיתי שעורי בית.

עינתפ

New member
הופס, ברח לי. הוא רק לא יודע מה

מחכה לו כשאני אחזור לטיפולים. יש לי כבר כמה דפים עם שאלות.

נועם@בת

New member
עינת, אני אביא גם את הדפים שלי

נכרוך מזה ביחד
מתי את חוזרת לטיפולים? אני חושבת שאחרי החג אתקשר לקבוע תור, ככה אקח הפניה לבדיקות דם בוסת הבאה, ואגיש שוב בקשה לIVF מיציתי כבר את החופש אחרי תשעה חודשי חופשה יתחילו תשעה חודשי הריון. נועם

רינתילה

New member
עינת ונועם אתן חוזרות לאלישע?

אם כן, כאשר נגיע גם אנחנו לשם (אוף, אוף, אוף כמה שהכל מתעכב!) אני אשמח מאוד להכיר אתכן! הרופא הנדון עובד שם? הוא רופא מחיפה? רינת.

עינתפ

New member
רינתלה, קיבלת את המיילים שלי?

ד"ר יגודה לא עובד עם אלישע, הוא עובד עם הרצליה. נועם עושה את כל המעקב אצלו ושאיבה ע"י ד"ר לויט מאלישע. אותו הדבר אצלי, מעקב אצלו ושאיבה ע"י רופא מהרצליה.

עינתפ

New member
האמת? ממש לא בא לי על טיפול!

נראה מה נעשה. עדיין בשלבים סופיים של הבניה, דרור חודש הבא במילואים לשלושה שבועות. התכנון היה להתחיל בנובמבר טיפול אבל כנראה שנדחה שוב. אני רוצה שהחדר יהיה מושלם לתחילת ההריון. ויש עוד לקשט את החדר של שי בלי קיפוח. אולי תחילת דצמבר ואז הריון בתחילת שנה חדשה.

נועם@בת

New member
הממממ... מתי ההריון בא בדיוק לפי

ההזמנה שלנו
יהיו לך תשעה חודשים לקשט את החדר של שי, ולהכין אותו לקראת הולדת הא/ות שלו. אבל לדעתי חשוב להתחיל טי]ול כשנוח לעשות את זה, וכשישי חשק כוח ומוטיבציה. אחרת מגיעים לקרשים מהר מידי.
נועם

עינתפ

New member
ומי כמוני יודעת איך ליפול לקרשים ../images/Emo5.gif

כן, נתחיל שנגבש את העניין ועל מה בדיוק הולכים הפעם.

למעלה