המלצה לרופא

מוריתפ

New member
המלצה לרופא

לפני ארבעה חודשים ילדתי את נטע בשבוע 38 בקיסרי חירום לאחר שבבדיקה שגרתית הדופק שלה היה נמוך מאוד. אחרי שבוע בטיפול נמרץ נטע נפטרה. עכשיו אני ממש בתחילתו של הריון חדש והכל מאוד מבלבל ומציף. רציתי לשאול האם מישהי יכולה להמליץ על רופא/ת נשים באיזור בנימינה/זכרון/חדרה/פרדס חנה? אני במכבי. לא חובה רופא שמתמחה בהריון בסיכון כי אני אהיה במעקב באיכילוב במרפאה להריון בסיכון גבוה. תודה

tamar1974

New member
לא יודעת להמליץ

רק מבקשת להשתתף בצערך ולאחל כי הדרך החדשה תהיה רגועה, בריאה שבסופה תזכי להחזיק את ילדך/ילדתך בריאה ושלמה בזרעותיך תמר

ללי121

New member
היי מורית, כנסי....

קודם כל כאב לי לקרוא את ההודעה שלך, ואני מאחלת לך הריון תקין ולידה קלה. בקשר לשאלתך, אני מחדרה במכבי, הרופא שלי הוא ד"ר נוי שהוא מאוד נחמד, אבל גם שלי התחילו בעיות, עזבתי אותו ועברתי למרפאה בסיכון. אם את צריכה רק רופא למעקב פשוט, מרשמים ואולטראסאונד הוא בסדר גמור והוא עובד כל ימי השבוע כך שזה מאוד נוח. הטלפון שלו - 04-6342827. בכל מקרה, שמעתי המלצות מעולות על רופא מכבי מחדרה- ד"ר אנדרמן, שממה ששמעתי לא היית רוצה אותו בתור בעלך אבל הוא מאוד מקצועי ומנהל בכיר בהלל יפה. במחשבה שניה, הייתי הולכת אליו. את המספר שלו אין לי אבל תנסי לברר בקופה. שיהיה המון המון בהצלחה...

מוריתפ

New member
כמה שאלות..

קודם כל תודה.. רציתי לשאול מי רופא יותר אנושי ורגיש וקשוב. אני מחפשת רופא שיכיל את החרדות שבטח יהיו לי וייתן לי הפניות לבדיקות גם אם יחשוב שאין הצדקה רפואית מלאה.

ללי121

New member
היי מורית..

את ד"ר אנדרמן אני לא מכירה אישית כי אף פעם לא הייתי אצלו רק שמעתי עליו שהוא מאוד מקצוען. על ד"ר נוי אני יכולה לומר לך שוודאי אם תספרי לו מה קרה בהריון הקודם, הוא יהיה מאוד קשוב ואמפתי. בכל מקרה אמרת שאת מטופלת בהיי ריסק באיכילוב, אז שם הם יגידו לך איזה בדיקות את צריכה והוא רק ממיר את ההפניות לאלו של מכבי. הוא אף פעם לא מתווכח עם היי ריסק (גם אני מטופלת בהיי ריסק ורק צריכה ממנו הפניות וכו').

ronliv

New member
אני ממליצה בחום על ד"ר קרייזר דורון

הוא מקבל ברשל"צ שווה לנסוע אליו

לא מכירה רופאים באזור הזה

אבל רציתי לומר לך שהזדעזעתי לקרוא על נטע
ואני משתתפת בצערכם בכל לבי
. מי יתן שההריון הנוכחי יסתיים בטוב ושבסיומו תזכי לאחוז בילד/ה בריא/ה ונושמ/ת. עתליה

המלצות אין לי

אבל מאחלת גם כאן שהפעם המסע יהיה ארוך, פשוט, משעמם ועם הסוף הנפלא ביותר. מקווה שנוכל להקל ולו במעט את הדרך הארוכה הזו.
איתך, לזכר נטע.

מוריתפ

New member
תודות

רציתי להודות על ההתייחסות וההמלצות. נראה לי שאפנה לד"ר נוי. תודה

ד"ר אנדרמן - בהחלט כרופא ולא כבעל..

כאב לי לקרוא את הודעתך וגם שמחתי לקרוא אותה ולראות שאת בדרך חדשה ושבסופה תזכי לדבר הנכסף הזה שמסתכם בכ- 3 ק"ג של אושר עילאי. אני הייתי מאושפזת אצל ד"ר אנדרמן בהלל יפה כ- 3 שבועות וחמותי וגיסתי מטופלות אצלו. למסקנות - אם את מחפשת רופא כדי להניח את ראשך על כתפו אז הוא ממש לא הכתובת אבל- ואבל חשוב- אם את מחפשת רופא סופר מקצועי זו בהחלט הכתובת אני בהריון עם תאומים לאחר 3 שנים של הפריות וכמעט איבדתי את התאומים והיום כחודש וחצי מהאשפוז אני יכולה לומר לך בוודאות שבזכותו התאומים שלי ניצלו.... בכל מקרה ובכל החלטה שלך שיהיה בהצלחה, מחזיקה לך אצבעות!!!!!!!!!!

למעלה