איזה תוכנות בדיוק...? אני לא אנסה לנחש...אבל זה משנה את הדרישות ממחשב...כמו גם נייד נייחד כפי ששל פרנק כבר...אהלן
מחפש מחשב לצרכים של כניסה לעולם התוכנה
תקציב עד 4.5k+-
Dell או lenovo
אשמח להמלצות על דגמים, קישורים יתקבלו בברכה!
חדש בפורומים, אם המקום של ההודעה בפורום אחר אשמח לדעת.
אם כבר יש תקציב...ורוצים מחשב לשנים הבאות....מחשב נייד או נייח?
מה זה כניסה לעולם התוכנה? תוכנות כגון sql, java, html שלמדתי - הכל עשיתי ב i3 בן שנתיים ויש כאלה שעבדו במחשב נייד בן 6 שנים עם מעבד i3 דור שישי ועברו את הלימודים מצויין. אז השאלה היא מה אתה מתכנן בדיוק.
לאחי המלצתי לקנות בפחות מ 3.5 את המחשב הנייד הבא:
[URL unfurl="true"]https://ksp.co.il/web/item/188348[/URL]
זה בא ביחד...בנייד עם המחיר כל החומרה עולה..זה שאלה של כסף רק..מה שנתתי לך כבר...קרוב לתקציב יש בו כל מה שצריך, כל התקנים החדשים וכו'..תשים 5 אלף תקבל בהכל לפעמים ולפעמים תקבל פחות נפח איחסון למשל כי אינטל יקרה מAMD אבל לא יותר טובה ממנה...לצרכים נתתי לך משהו מאוד מאוזן כבר. אני אוסיף סקירה למעט המסך שהוא מט ופה בקישור זכוכית..אין הבדל, סה"כ הסקירה חיובית למחשב הזהצודקים, לא ציינתי שמחפש מחשב נייד! וכמו שנאמר למעלה, אחד שאוכל להנות ממנו כמה שנים קדימה.
תודה לממליצים עד עכשיו! הדגש מבחינתי כשציינתי לימוד תוכנה, הוא האפשרות שלי להתפשר על כרטיס גרפי לא בשמיים כדי לחזק חומרה אחרת בתמורה.
תודה ירון! עזרת!זה בא ביחד...בנייד עם המחיר כל החומרה עולה..זה שאלה של כסף רק..מה שנתתי לך כבר...קרוב לתקציב יש בו כל מה שצריך, כל התקנים החדשים וכו'..תשים 5 אלף תקבל בהכל לפעמים ולפעמים תקבל פחות נפח איחסון למשל כי אינטל יקרה מAMD אבל לא יותר טובה ממנה...לצרכים נתתי לך משהו מאוד מאוזן כבר. אני אוסיף סקירה למעט המסך שהוא מט ופה בקישור זכוכית..אין הבדל, סה"כ הסקירה חיובית למחשב הזה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.