המלצה לרכישת נגן....

altshra

New member
המלצה לרכישת נגן....

שלום לכולם! אני מעוניינת בנגן עם הנתונים הבאים: 1. נפח 2 עד 4 ג'יגה 2. איכות שמע טובה מאוד 3. ווליום חזק (משתמשת לריצה במכון כושר - צריכה להתגבר על רעש סביבתי...) 4. בטריה שתחזיק לאורך זמן - גם מבחינת זמן שמיעה בין הטענה להטענה וגם מבחינת אורך חיי בטריה בכלל 5. נגישות נוחה לכפתורים: שינוי ווליום, מעבר לשיר אחר 6. מחיר עד 350 ש"ח שאר הנתונים פחות חשובים לי (סדר שירים, תמיכה בעברית וכו') יש לי היום נגן של QTEC שהוא לא רע בכלל אבל הבטריה שלו נגמרה (לא רואה את הדגם הזה יותר). אשמח מאוד לקבל הצעות! תודה מראש...

יאיר B

New member
ווליום חזק = נזק לאוזניים.

אם צריך להשתמש בו בסביבה רועשת, כדאי מאוד לקנות אוזניות IE (אלה עם הסיליקון שנכנסות לתוך האוזן ומצמצמות את הרעשים ואם יש כסף והבריאות חשובה מאוד, יש אפשרות לקנות אוזניות עם מתקן שמבטל רעשים לחלוטין). בעיקרון, במחיר שלך - סנדיסק סנסא קליפ או הפיוז (שהוא קצת יותר גדול בגלל המסך הגדול יותר). אם את מוכנה להשקיע עוד קצת, איאודיו I7 שעולה 380 בנפח 4GB (השאלה היא אם הוא יתאים לך, הוא עובד עם משטח מגע). הייתרון שלו הוא בזמן העבודה על סוללה - בערך 50 שעות בשימוש סביר (הצהרת היצרן היא ל-60 שעות מוזיקה).

altshra

New member
כנראה הגזמתי קצת בענין הווליום...

זה לא עד כדי כך חמור - אני שומעת בווליום כזה שאם מדברים קרוב אלי יחסית אני שומעת מה מדברים, פשוט הבנתי שיש נגנים שהם בעיתיים בענין הזה. מסך מגע לא יתאים כי מדובר בשימוש תוך כדי ריצה - עדיף כפתורים שאפשר לחוש וגם אינני יודעת אם יש אופציה לנעול את המסך שלא ילחצו מקשים באופן אקראי... נראה לי שסנדיסק זה די ללכת על בטוח (לא?), פשוט לא הייתי בטוחה לגבי הווליום שלו.

יאיר B

New member
הסנדיסקים הם נחמדים.

לפיוז יש אאל"ט 24 שעות מוזיקה. לקליפ כ-15 בערך (הוא קטן יותר). אני חושב שקליפ / פיוז + אוזניות InEar (רק בשביל אור) ישמעו טוב בחדר כושר (לפחות בחדר כושר שאני נמצא בו זה מספיק, אבל אין שם הרבה רעש והוא לא מקור השוואה יעיל).

יאיר B

New member
עוד הערה לגבי הסנדסיקים:

הם ממיינים את השירים על בסיס תגיות (חלק בקובץ שמכיל מידע על השיר) ולא בצורת תיקיות. אם התגיות לא מכילות את המידע הנכון על השיר (ולא תמיד הן מכילות את המידע, בעיקר אם משתמשים בתוכניות לשיתוף קבצים) צריך להשקיע קצת זמן בסידור שלהם. כל הנגנים כיום עובדים על בסיס תגיות (מלבד נגני מדבקה ואיאודיו).

altshra

New member
עןד שאלה אחרונה...

מה לגבי iRiver? קראתי שאיכות השמע מעולה באופן עקרוני בנגנים האלה. האם יש איזה דגם מסוים מומלץ?

יאיר B

New member
Internet Explorer?

מה זה?

למעלה