המלצה לשבת

המלצה לשבת

אהלן, מחפש המלצה לטיול של שבת עם החברה. חשבתי על טבע, חשבתי על עיר. אנחנו מטיבי לכת. אולי טיול עירוני של זכרון/קיסריה. אני אישית מעדיף את הצפון, אבל היא חשבה על הדרום. אני יודע שזה מאוד כללי. אבל אם למישהו יש רעיונות מגיבים לזוג- אני אשמח.

שניים זה תמיד פעמיים......./images/Emo215.gif

הזכרת לי את השיר של הגשש ,כשאתה בצפון היא בדרום....חחחח אם תקיש למעלה בסרגל את המילה קיסריה תקבל כמה הצעות לטיולים שהפורום ערך שם בעבר האיזור יפהפה אפשר לערוך טיול לאורך הים ואפשר להצפין עד בריכות הדגים של מעגן מיכאל ולצפות בעשרות בעלי כנף שמתארחים עתה גם שמורת הבונים מקסימה בעונה זו של השנה ולאתנחתא וארוחה טובה אפשר לתת קפיצה לזכרון. את הדרום תשמרו לינואר-פברואר כשהפריחה תחל .

טיול רומנטי אחר

קודם כל תודה, כמה שאלות נוספות: 1) יש אתר שרכז דילים לצימרים (קשה לי להאמין שנמצא משהו טוב מהיום למחר, אבל שיהיה גם לפעם הבאה) 2) אם בכל זאת אנחנו רוצים מסלול - קל ופשוט - רק בשביל בחוויה יש משהו מומלץ בצפון ? משושים ? כל רעיון אחר לאו דווקא ממה שהצעתי, גם יתקבל בברכה.

sitvaniyot

New member
אם התלהבת צא לשם

אל תיבהל מהקושי. אפשר בקטע הקשה ללכת בירידה בקצב שלכם ולא לטפס.לחזור בשביל שלאורך הוואדי. אם אתם מאד פוחדים מהסלעים אפשר ללכת ולחזור מהשביל הנמך. שם הכל חלק וישר. הטיול הזה הוא בערך לשעתיים ואם תרשו לעצמכם 4, בטוח לא תתקעו בדרך.

למעלה