המלצה לשיקום שיער באזור המרכז**

Amitush77

New member
המלצה לשיקום שיער באזור המרכז**

היי לכולם,
לפני כשנה עברתי החלקה אצל ספר לא מקצועי (ככל הנראה) שהרס לי את השיער... השיער נהיה כמו גומי כשהוא רטוב, נקרע וכו'... מאז אני מסתפרת חודשיים בערך וכבר עברתי לפחות 2 טיפולי קרטין שמעט עזרו אבל לא החזיקו מעמד יותר מידי.
ראוי לציין שהשיער שלי בלונדיני, צבוע שזה מסבך את העניין.

כרגע אני במצב של פן פעם בשבוע, כי אחרת זה נראה רע מאוד ואני רוצה שוב לעשות משהו משקם אבל חייבת המלצה על מישהו טוב מאוד באזור המרכז.
אשמח לעזרה פליז :)
תודה מראש ושבוע טוב!
אני

שיקום שיער פגום

שלום
&nbsp
צר לי לקרוא מה שרשמת. הקרטין ככל הנראה בורח מהר מהשיער מכיוון שהוא פגום מאוד וחלש ואינו מסוגל להחזיק את החומר בתוכו.
השימוש בפן מחמיר את המצב, בעיקר אם לא משתמשים במגיני חום לפני השימוש בפן.
באופן אישי אני מעדיף שיקום ארוך טווח בעזרת מוצרים יעילים. שמפו ומסיכה מותאמים אשר יתנו מענה לטווח רחוק יותר ובעזרתם תוכלי לצמצם שימוש בפן.
לאחרונה הגיעה אליי לקוחה שהייתה משתמשת בפן מספר פעמים בשבוע על מנת לסדר את שיערה שנפגם מהבהרות ונראה רע וחסר ברק. בעזרת ההתמדה שלה ובעיקר המוכנות להתאפק ולא לעשות פן בחודש הראשון בו היא משתמשת במוצרים המותאמים, היא הגיעה היום למצב ששיערה נראה כמו שיער מקטלוג בעזרת קרם שיער עדין, ואין לה צורך בפן והיא קוצרת מחמאות על שיערה בכל מקום. לכן אני מאמין שבמרבית המקרים שיקום כזה הוא אפשרי, גם אם הוא לא פתרון קסם.
&nbsp
בברכה
עומר שמעוני
מנהל פורום שיער - עיצוב וטיפוח

למעלה