המלצה לשק איגרוף ביתי + כפפות

Shaye87

New member
המלצה לשק איגרוף ביתי + כפפות

מחפש המלצה לשק איגרוף ביתי (יתלה בעליית גג) לא חייב להיות משהו מקצועי אבל שלא יהיה זבל, לאימון של בערך שעה ביום , צריך גם כפפות איך בוחרים שק נכון? ראיתי שיש משקלים שונים, גדלים שונים, מילוי שונה... זה בעיקרון מיועד לעבודת ידיים + רגליים... מישהו מבין בזה קצת?

ETZ301

New member
קודם כל בוא נעשה קצת סדר....

עבודה של שעה ביום על שק אגרוף.... :) זאת מנת חלקם של ספורטאים מיומנים, ובכושר טוב. מדובר על 20 סיבובים בני 3 דקות, על השק. השקים שתלויים במכונים לא "עובדים" ככה על בסיס יומי. אז קודם תרשה לי לשאול אותך, האם את באמת צריך שק לשעה עבודה על בסיס יומי (כי אז אתה צריך שק מקצועי אחו-שקשוקה) או שפשוט זרקת מספר מהמותן, ואתה מחפש שק למספר סיבובים ביום, שלושה-ארבעה פעמים בשבוע?

RoyceGracie

New member
אנשים חושבים שלעבוד על שק זה כיף

התפיסה הרווחת לאלו שמתאמנים שאימון שק הוא אימון קשה ומתיש, ממש לא הדבר שמחכים לו. לא יודע איך קרה שכל מיני אנשים קונים שק וחושבים שיהיה להם כיף לעבוד עליו, אולי מכה פה מכה שם, בסוף הוא נשאר תלוי כמה שנים עד שבא האחיין שרוצה גם להרביץ לשק. אם הייתי צריך להציע לאנשים אלמנט איגרוף שיהיה מהנה הייתי מציע אגס איגרוף, כדור כזה שקשור בגומי מלמעלה ומלמטה, איזה בובת בוב עם אורות שכשנדלק אור צריך לתת... אבל שק איגרוף זה פשוט לא כיף

למעלה