המלצה לתוכנת תלת-מימד חינמית טובה?

• פותח הנושא nvh
  • פורסם בתאריך

nvh

New member
המלצה לתוכנת תלת-מימד חינמית טובה?

התוכלו להמליץ לי על תוכנה טובה וחינמית?

3Dead

New member
BLENDER....

אם אתה רוצה ללמוד משהו יותר כבד אז יש את MAYA LEARNING EDITION

nvh

New member
תודה..

יש לי בלנדר (רק כמה ימים) אז אני מבין שזו הבחירה. אני לא רוצה דברים מוגבלים כמו מאיה(בגרסת הלמידה) במקרה הזה כבר הייתי אולי לוקח Gmax :) (אני משתמש מקס) אם יש עוד הצעות, אשמח לשמוע! ד'א, פורים שמח!

מיכאל ג

New member
זו פחות או יותר התוכנה החינמית

היחידה שקיימת, מעבר לאופציות הלא-חוקיות.

אוטולנג

New member
בלנדר :) ככה אני אוכל לעזור לך

אני משתמש בבלנדר - אם אתה מחליט להשתמש בתוכנה הזו אני אוכל לעזור לך להשטלת על הממשק הטיפה מורכב. האי-מייל שלי אגב הוא [email protected] והניק שלי ברוב אתרי בלנדר הוא @ner. אם יש לך תוכניות לפתח קרירה עדיף שתלך על מאיה לרנינג אדישן - פשוט יש פה יותר אנשים שיכולים לעזור לך אם זה.

nvh

New member
תודה על ההצעה, הקטע הוא..

שאני עובד כרגע במקס, אבל לא קנוי.. לכן אני רוצה לנסות תוכנות חופשיות. אני אלך על בלנדר. ו.. אם כבר, יש לי שאלה. ניסיתי להלחים ורטקסים של שני חלקי מודל. האם ישנו כלי שילחים אוטומטית את החלקים הנמצאים במרחק מסויים זה מזה, או שניתן לעשות זאת רק ורטקס אחר ורטקס ידנית? תודה!

אוטולנג

New member
כרגע - רק ידנית.

אבל כלים מקבילים לברידג' כמו בתוכנות אחרות נמצאים בפיתוח - לפי דעתי קיים אפילו סקריפט בשביל זה אבל זה די חסר טעם.

noamsmac

New member
מנצלש - טוטוריאלז ל- POSER 5

בוקר טוב לכולכם. יש לי Poser 5 ואני מחפש טוטוריאלים. כמובן שמצאתי לא מעט אבל קשה לברור את אלה שמיועדים למתחילים. גם הHelp של התוכנה מאכזב לעומת כאלה של תוכנות אחרות. האם יש לכם לינקים לטוטוריאלים טובים למתחילים? התנסיתי בסטודיו מקס (דווקא הגעתי לתוצאות נחמדות) כך שאני מבין את השפה. פשוט הגעתי לפוזר כי המטרה הסופית שלי לא מצדיקה שימוש בתוכנות ה"כבדות". הכוונה לתיאור העבודה הפשוטה מהשלב הראשון - "עיצוב" המודל, הלבשתו ואח"כ נגיע לאנימציה תודה.

למעלה