המלצה לתזונאית

yuval00

New member
המלצה לתזונאית

אפשר בבקשה לקבל המלצה לתזונאית (אני מאיזור השרון) תודה

סיגל חומד,

המוקד של קופ"ח מפנה לרופא המשפחה שיתן הפניה לתזונאי/ת ולערוך בדיקת דם. חוץ מזה שהם לא מקבלים מתחת ל -BMR/BMI 30 או איך שלא קוראים לזה.לי יש 22 ואני לא בעדיפות של קופ"ח אבל עדיין רוצה לרדת במשקל (1.62/59). איך לעזאזל אני משיגה תזונאית טובה מבלי לקרוע את הכיס? כמה עולה פגישה בכלל?

דיאטנית

אפשר להבין את קופות החולים במקרה זה, אך עדיין מי שאינו ב"סל הבריאות" לקבלת ייעוץ תזונתי יכול לשלם לדיאטנית בקופת חולים. מה שמטריד אותי היא העובדה שאת במשקל ממש תקין ועדיין רוצה לרדת במשקל ואני בטוחה שכל דיאטנ/ית שתגיעי אליהם אפילו בתשלום "קורע כיס" לא יעזרו לך לרדת במשקל אלא לשמור עליו תוך שמירה על תפריט מאוזן ומגוון. נראה לי שבמקרה שלך דימויי הגוף והעצמי הם אלה שזקוקים להתייחסות,ולא משקל גופך.

תראי,

זה לא שאני מרגישה שמנה או עם עודף משקל גבוה. אני פשוט רוצה להרגיש מצוין עם הגוף שלי ולא "טוב" כמו שעכשיו. אני רוצה להרגיש בנוח יותר ואני לא מוצאת סיבה להתנגדות של תזונאית לעזור לי בזה. בסך הכל היא אמורה לכוון אותי לתפריט בריא, דל קלוריות ושומנים. אז איך אני עושה את זה?

תראי

במקרה זה אולי תוכלי לקבל ייעוץ חד פעמי לתזונה נכונה ובריאה בקופ"ח, ואם זה חד פעמי אז זה בוודאי לא יהיה "קורע כיס" והעיקר באמת שתרגישי טוב.

תראי

במקרה זה אולי תוכלי לקבל ייעוץ חד פעמי לתזונה נכונה ובריאה בקופ"ח, ואם זה חד פעמי אז זה בוודאי לא יהיה "קורע כיס" והעיקר באמת שתרגישי טוב.

למעלה