המלצה לתערובת עם חומציות קטנה

מיתר44

New member
המלצה לתערובת עם חומציות קטנה

מבקש המלצת הקולים שביניכם לתערובת עם חומציות קלה ככל האפשר
לשתיית לונגו ללא תוספת חלב.
המלצות לדרגת קלייה בנוסף לזנים, יתקבלו בתודה.
מיתר
 
בלי תערובת וכל זה...

סתם קלייה עמוקה פול סיטי + של ברזיל סראדו בלי שום תוספת יתן לך בדיוק את זה....
גווטמאלה אנטיגואה יתן מעט יותר חמיצות פירותית של פירות הדר אבל גם מעט יותר מתיקום ושוקולד מריר ברקע.

הזנים מהם אתה רוצה להמנע הם הקולומביה, סומטרה,אתיופיה (אחוז סוכר גבוהה אבל גם חומצה מאלית וחומצה סופירית בשפע)וקוסטה ריקה SHB (חומצה לקטית באחוז גבוהה מאוד ואחוז סוכר נמוך ביחס לברזיל למשל)
 

מיתר44

New member
חייב דיווח: תודה על ההמלצה

אכן קיבלתי קפה נטול חומציות וזה טוב מאוד. יחד עם זאת הוא גם חסר מתיקות שאני
אוהב בקפה. לכן אני מבקש לבדוק את הגואטמלה ושואל לגבי רמת הקלייה המומלצת.
 
סנטו דומינגו מתקתק אבל גם עדין מאוד

בטעם...

קלייה פול סיטי (הפעם בלי פלוס אחרת הטעם של הזן הזה הופך לשטוח מאוד)...
אגב עירוב של סנטו דומינגו, ברזיל סראדו ומעט מאוד אתיופיה או גווטמאלה (לא יותר מ10% כתבלין) לדעתי יתנו לך מה שאתה מחפש.
 
למעלה