הבטחתי ולכן אקיים, הפרטים../images/Emo124.gif
המיקרופון שמוצע למכירה בחלילית ביפו: היצרן DB איטליה, אלקטרוניקה פנימית אני חושב שמיוצרת בטיואן , לא לתפוס אותי במילה, לצורך העניין אותו יצרן מיצר גם לסמסון(!!) את הלוחות האלקטרוניים. משדר ומקלט בטדרים נמוכים VHF טווח קליטה עד 35 מטר (לפי מפרט יצרן, מנסיון יש עוד 5 מטר מקדם ביטחון, לא שזה חשוב אף אחד מאיתנו לא מעביר שיעור ספינינג בפארק הירקון) למקלט יש שתי אנטנות טלסקופיות, מכוון עוצמה ווסט, המקלט מצוייד גם ב"טייג " פנימי שלא מאפשר כניסת עוצמה של מעבר ל60 DB והעברתה למערכת. המשדר מצוייד בוסט עוצמה עצמאי, מחבר המיקרופון בעל הברגה ואטימה ללחות בחיבור הזה. המשדר פועל בעזרת שתי סוללות של 1.5 וולט בגודל AAA המשדר מופעל ע"י ספק כח המיקרופוןמסוג אלקטרט קונדנסר בעל רגישות מתדר 1KHZ ועד 18KHZ מתוצרת SURE . קשת ראש קפיצית ממתחת מצופה המיקרופון עצמו מוגן בתא אטום עם ממברנת אטימה למניעת כניסת לחות רוק וזיעה ופופר מספוג. הערכה כוללת משדר , מקלט,מיקרופון,קשת ראש,חגורה אלסטית עם מינשא למשדר ניתנת להתאמה לזרוע או למותן.(אני חושב שזה בא גם עם מזוודת נשיאה אבל אני לא בטוח) מחיר ליסט 1595 ש"ח. אבל..... יש מחיר מיוחד שאותו התבקשתי לא לפרסם במידה ונקנה 6 יחידות שכאלו(פנו במסר אישי אני מדבר על אחוזי הנחה ניכרים!!) כמו כן, כרגע יש במלאי שתי ערכות כאלו מתצוגה במחיר ממש טוב ובהנחה די מכובדת ועל הערכות הללו יש אחריות מלאה לשנה של היבואן (לצורך העניין חלילית בעצמם) מנסיון ארוך שנים עם חלילית, זהו בית עסק אחד האמינים שיש, ולא שיהיו לי אחוזים אם נחליט לעשות קניה מרוכזת, אחרי שבמהלך השנים הנחתי שם כמה עשרות אלפי שקלים טובים, יש לי נסיון מעולה איתם. מה אתם אומרים? רוצים להתארגן על קניה מרוכזת? מדובר במוצר איכותי ואמין, אני מכגיר לא מעט מדריכים שמשתמשים עם הערכה הזו, ומאוד מרוצים.