המלצה ל...

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
המלצה ל...

מתכנן לשלב בנסיעה עסקית להונג קונג וסנזן (הצד הסיני של הגבול) טיול קצר(יחסי) בסביבה (סין). פתוח להצעות לסיורים, כמו כן, האם שווה לבקר במקאו? ד.א. - הנסיעה מתוכננת לחדש הבא תודה

אבי -רון

New member
מקאו

קשה להגדיר באם מקאו שווה לביקור. בכל מקרה: הייתי אומר שבאם נשאר לך יום פנוי ומיותר- טוב. באם לא- "עזוב" את מקאו. בכל מקרה: מקאו שונה מאד מאד מהונג-קונג. בפירוש מורגשת במקאו ההשפעה הפורטוגזית, ואתה מקבל את הרושם שאתה נמצא בעיירה פורטוגזית, או לפחות באיזה שהוא רובע סיני בפורטוגל. אין הרבה אתרי תיירות מעניינים במקאו (יש את הקזינו ואת מרוץ הסוסים - שהם עניין אחר). יש את המצודה, את הקתדרלה העתיקה והחדשה ואת הרחוב הראשי. על-מנת להגיע למקאו מהונג-קונג, מומלץ להשתמש בשירותי המעבורת הניקראת "קטמרן" של חברת HKF - הטרמינל נמצא ברחוב קנטון (הרחוב שממול לתחנת האוטובוסים שליד הרציף של ה- STAR FREE , אותו רחוב של הכניסה הראשית למרכז הקניות OCEAN , חוזר לטרמינל: ליד מלון ROYAL PACIFIC . טל´: 25169581 . זמן הפלגה: 1.10 ש´. צריך דרכון!. בנוסף לתשלום המעבורת- יש צורך ב-100 $H/K שישולם ככניסה למקאו (עבור ויזה לדרכון ישראלי). המחירים כבור ההפלגה : 113-160 $H/K לכל צד - הפער במחירים הינו על פי שעת ההפלגה. אחרי היציאה מבטרמינל במקאו: אפשרות לקנות סיור מודרך בין מספר שעות, או: תלך שמאלה עד למקדונלד. החלפת כסף לדולר מקאו אפשרית במקדונלד - לסכום ראשוני שיהיה לאוטובוס. קו 10 מגיע למרכז. רוב האתרים במרכז.

zar

New member
תודה ו......

תודה ומציין שעדיין לא מצאתי מישהו שביקר שם. בקריאה בין השורות אני מבין שהתלהבות רבתי אין לך משם. האם ברמת מחירים זו כבר לא שווה לטוס? (200$ לצד) ועדיין, מה יש לעשות בתחומי סין (עד שלושה ימים)?

לענין הונג קונג

דבר ראשון - קח אוטובוס 6A היוצא מתחנת האוטובוסים שליד המזח של המעבורת (ה-STAR FERRY), לכיוון STANLEY דרך REPULSE BAY. הנסיעה יפהפיה, והשוק בסטנלי שווה. לגבי סין: הכי כדאי לטוס ישירות משדה התעופה של שנג´ן לעיר גווילין, משם לקחת מונית ליאנגשואו, ללון שם יומיים ולטייל בסביבה. אם אתה מתכנן להגיע ליאנגשואו, תגיד לי כדי שאוכל לקשר אותך עם החברים שלי שם שיוכלו לדאוג לכל הצרכים שלך. יונתן

zar

New member
יונתן.........

נזכר בשיר... כשהיא אומרת לא למה היא מתכוונת וכאשר אתה אומר,..."לכל צרכייך"...למה אתה מתכוון?
את הונג קונג מכיר, תודה מה יש לראות בשואו הצעיר? בתודה

לעולם אל תאמר לעולם...

ובכן ביאנגשואו יש נופים, כפרים, נהרות, שדות וכל מה שהיית מחפש בגן העדן. שים לב לתמונה

zar

New member
השארת אותי עם הלשון../images/Emo3.gif

אתה יכול/מוכן להעביר לי איך ליצור עמך קשר על מנת להתעדכן בפרטים נוספים? הנייד שלי 054-802111 תודה נ.ב. הגדרת המקום היא לפני או אחרי הופעת חווה?

אבי -רון

New member
השייט למקאו מעניין !

השייט עצמו מעניין ועובר בין איים. חוץ מזה הרבה יותר זול מהטיסה: 7.5 $H.K שווה 1 $US וכל המחירים שנקבתי לך נקובים בדולר הונג-קונג ! ו... הייתי במקאו בדיוק באותו מסלול שכתבתי. ואכן: לא מתלהב... לגביי סין: מצטער, לא מכיר חלק זה של סין. (עברתי ביעף ברכבת מה.ק לקנטון.)

למעלה