"המלצה" מאונקולוגית.....

קלימנט

New member
"המלצה" מאונקולוגית.....

חייבת לשתף למרות שנרגעתי קצת מאתמול לאחר שיחה די קשה עם האונקולוגית שלי בטלפון שמתעקשת לקבל אותי רק עוד שלושה שבועות לאחר שתחזור מחו"ל וכל תחנוני להסברים של התשובה הפתולוגית עלו בתוהו בתואנה שאפשר לחכות ושום דבר לא דחוף, שיתפתי אותה שאני לא ישנה בלילות כי עוברים לי סרטים במוח והגברת הנכבדה ענתה שאעשה delit !!!!! והסרטים יפסקו כמה פשוט לא! הלוואי וזה היה כל כך פשוט.ועכשיו אני מתלבטת אם לעבור רופאה? ההרגשה שאני עוד תיקייה חומה עם מס' תעודת זהות לא מתאימה לי. משהו יכול להמליץ על אונקולוג/ית ברמב'ם? מאחלת שנצליח לצאת מהסרטים ולמחוק אותם לעד וליצור לנו סרטים שמחים מלאי שמחה ואהבה. שבת שלום.

אז תחליפי

זה פשוט מאד. אם את מרגישה שהרופאה שלך לא נותנת לך תשובות שאת זקוקה להן, שאין ביניכן תקשורת טובה, שהיא לא זמינה בשבילך כשאת צריכה פשוט תלכי לרופא אחר. היא אמורה לתת לך שרות וכמו שאת אומרת היא בעצם לא עושה את העבודה שלה וזה גם קצת נשמע שהיא מזלזלת בך, ואין שום סיבה לספוג יחס כזה. פשוט תבקשי לעבור רופא. אם את רוצה תשובות תתקשרי למחלקה או אפילו תגיעי, אז אולי תחכי קצת אבל זה בטח לא יהיה שלושה שבועות. תשאלי במחלקה עצמה לאיזה רופא את יכולה לעבור, מי מתאים לך ופשוט תקבעי את התור הבא אליו. כשהגעתי לשיחה לפני תחילת הכימו, ראיתי שאני אמורה לקבל מינון גבוה של קורטיזון ואמרתי לרופאה שלי שאני לא רוצה לקחת את זה כי זה עושה לי כל מיני תופעות לוואי שאחת מהן היא דכאון, אז היא אמרה שהיא תיתן לי פרוזאק, לדכאון. וזו היתה הפעם האחרונה שדיברתי איתה. הרופאה שלקחתי לי אחריה היתה פשוט מקסימה, ונורא פשוט - היא היתה בן אדם לפני שהיא רופא. היא השתדלה מאד להבין מה עובר עליי ובמקרה מסוים היא אפילו אמרה לגבי בעיה שהתלוננתי לגביה, שלרפואה הקונבציונלית אין מענה למצב כי הוא לא מספיק אקוטי אבל היא ממליצה לי מאד לפנות לרפואה אלטרנטיבית והיא בשמחה תיתן לי שמות של מטפלים שיכולים לעזור. אז כן, יש כמה רופאים שזוכרים על מה הם נשבעו. ויש כמה אחרים שצריך להזכיר להם. אז אל תוותרי על מה שמגיע לך!

ציפר לילה בוקר טוב

את כל כך צודקת אין סיבה לקבל יחס כזה מזלזל מרופא, הרופאים צריכים להיות הרבהמאוד רגישים לחולה ,כי כל המחלה מאוד מאוד מפחידה. לכן אני חושבת שכל חולי הסרטן למנהםצריכים הרבה אוזן קשבת

קלימנט

New member
חוסר נעימות

תודה על כל העידודים , אני לא מבינה למה אני עדיין מתלבטת אם להחליף אונקולוגית, אני חושבת שזה בדיוק המקום שלהיות בסדר ,שלקבל מה שמגיע לי , שלא יגידו זאתי עושה צרות ורוח על שטויות ,אז דיברו אליה לא נחמד יאלה תגדלי כבר.., והם אדוני התארים צריך להשתחוות להם , אז מאחר שנתקלתי בכירוגית מדהימה שלא פחות עסוקה מהאונקולוגית ותמיד תהיה שם בשבילי אני חושבת שמגיע לי הטוב ביותר, אני מקווה שאמצא מישהו יותר אמפטי וקשוב . שיהיה שבוע מלא מתנות בריאות ואהבה

נאן

New member
היי קלמנט

היי קלימנט לא מכירה כל כך טוב במה חלית ומה הדחיפות של לראות אונקולוגית ולקבל הסבר. תמיד אפשר להחליף אונקולוג או אונקולוגית. זה רק רופא אחד או אחר שצריך לתת לך שירות וטיפול הכי יעיל שיש. יש אתרים שאת יכולה בנתיים לשאול שם על התשובה הפתלוגית שלך ולנסות שזה ירגיע אותך.אני מאמינה שאם היה משהו היא היתה אומרת לך במקום ולא מעבירה אותך עוד 3 שבועות. יש סוגי של תאי סרטן שהם מהירים בהתכפלות שלהם ויש כאלה שהם איטים ויש זמן. יש כאן אנשים שאני מכירה שנסעו לטייל לפני הכימותרפיה הקרנות וכדומה. כבאתי והיתי צריכה להחליט איזה אונקולוג לבחור(היתה לי תשובה של ביופסיה ביד)אז אחד רצה לתת לי תותחי כימותרפיה בגלל הגיל המיקום וכדומה והשניה היתה בה גישה שמרנית אבל מתקדמת. וזה היה עוד לפני שנותחתי ואז שאלתי אוקי כמה זמן נשאר לי להחליט. מתי להתנתח וכדומה שתיהם ענו לי 3 שבועות. אין ספק שזה מעצבן להיות תיקיה עם מספר וכדומה. ושצריך סבלנות. האונקולוגית שלי גם באה מרמב"ם והיא תואמת בדיעות שלה כמו פרופ" תמר פרץ. בנתיים עד שתקבלי אונקולוג חדש במידה ותרצי. יש בווי נט ובדוקטורס פורום של אונקולוגיה.ובטח רופא המשפחה שלך אולי זה ירגיע אותך. סרטים...... לכולנו יש בראש גם אחרי.... זה לא נגמר תאמיני לי שבוע טוב

למעלה