המלצה מחודשת

המלצה מחודשת

יכול להיות שאחרי הפעם האחרונה שהמלצתי על זה נשארו חברי פורום שעדיין לא קראו את זה אז עכשיו כשאני בחלק החמישי אני חוזר וממליץ לחברים, לכו וקראו את סוויט טות'. מעולם, לא קראתי קומיקס כל כך טוב ויש גם הוכחה לכך, הלכתי ישר לסטודיו קיפוד לקבוע תור לקעקע את הדמות הראשית של הסדרה. חברים, אין משהו לא טוב בקומיקס הזה, עלילה מרתקת, מותחת עם תפניות, בניית דמויות נהדרות והתקדמות עלילה זורמת ונהדרת. אני לא רוצה לפרט על העלילה כלום כי היא פשוט טובה ואני לא רוצה להרוס אפילו לא שמץ. האיתוי מושלם, משנים סגנונות כתיבה בהתאם לדמות או לחלק בעלילה בצורה זורמת ונהדרת. הציורים מדהימים, הסגנון המחוספס של ג'ף למייר מגיע כאן לרמות חדשות של נשגבות. עובר מציורי חלום לציורי מציאות, ציורי רקע שח זכרונות ילדה קטנה מצטיירים בהתאם, חלק מהספר הפאנלים בכלל יושבים על הדף בצורה אופקית ולא אנכית, חלק הם מפוזרים כמעט אקראית על הדף. קיצר, זה קומיקס כמעט מושלם מבחינת טכניקה, עלילה, דיות, איתוי וכו'. קראו אותו ולא תתחרטו. קראו את כלבים אבודים שלו וגם לא תתחרטו כי אתם תחתכו את הורידים אחריו. הסופר הזה מושלם אבל קודררררר. תאכלס מתאים לעונה לגמרי

DARKSEID

New member
קצת קיצוני לעשות קעקוע, אבל בסדר

מאוד אהבתי את האוגדן הראשון וקניתי גם את האוגדנים 2 ו3 אבל עוד לא יצא לי לקרוא אותם (הם, כמו כמה אוגדנים של סקאלפד, יושבים לי בארון כבר כמעט שנה). אם רק היה אפשר לקנות זמן
.
ותתחדש על הקעקוע

זה משעשע מה שאתה אומר

כי אתה מחזיק באוגדנים של הסדרות ששתיתי הכי מהר. את סקלפד קראתי יותר מהר מקצב הפרסום ואת הנוכחי קניתי חמש דקות אחרי שסיימתי את החלק הרביעי. לגבי הקעקוע, לדעתי זה לא קיצוני אבל זה כבר באמת עניין של השקפה. בפורום קעקועים המליצו לי לעשות אותו גדול ושלא אעז להתחרט. באם ייחרט לבסוף על הגוף ייתפרסם כאן במקביל לפורום קעקועים.

DARKSEID

New member
It's very unlike me

Usually i read good comics like these in a matter of months, last couple months I've been in a rot of reading comics. I just cant seem to have the time to read them even My pull list haven't been touched for several months. When i will have the time I'm probably gonna read the whole series in a couple of months.

בשנייה שיש לך זמן רוץ על שתי הסדרות

אתה לא תתחרט. אפילו את איש החול של גיימן לא סיימתי עד היום אבל כאן משהו פשוט תפס אותי ברמות אחרות בשני המקרים.

למעלה