המלצה ממכם...פעם אחת ולתמיד!!!

rondadon

New member
המלצה ממכם...פעם אחת ולתמיד!!!

נמאס לי מהחוטים!!!! דיייייי!!!! כל חוט עושה בעיות, מסתבך, משתפשף, נהרס אחרי כמה פעמים של דיג....נמאס לי!!!!!!!!!!!!! אני צריך ממכם המלצה, לחוט טוב...שגם יחזיק הרבה זמן ולא חודש... אפשר גם חוט בד...משום שאני מתכוון לחוט לז'ירז'ור בלבד... לדיג רגיל של פיתיון חי עם משקולת אני ישתמש בחוט ניילון עבה חזק... אבל לז'ירז'ור אני רוצה חוט דק, חזק, ואם אפשר גם ברמת מחיר סבירה...משום שאני צריך למלא חתיכת רולר...יכול להיכנס לי משהו כמו 400 מטר חוט 0.35... אז הנה מה שאני צריך.... חוט בעובי 0.30-0.35... בעל כושר נשיאה של 10 קילו ומעלה... גליל של 500 מטר....שאפשר להשיג באיזור הצפון...ובטווח מחירים של 50-70 שקל.... תודה מראש...

paluta

New member
פעם אחרונה ולתמיד

בתווך מחירים שאתה מוכן להוציא תשכך מהמלצה אלא אם אוסמה על סף פשיטת רגל

rondadon

New member
ואם נגדיל את הטווח ל-100???

אני כבר לא יכול עם החוטים האלו!!!!!

paluta

New member
עדיין לא בקדנציה שלך

שמע , יש לך אולי חברים מכרים בחו"ל - כאלו אמיתיים שמוכנים לעזור לך ? אז בקש מהם שישלכו לך משם את החוט המתאים ביותר ולדעתי היות ואתה דג בעכו באיזור סלעי עליך להשתמש בחוט מונופילמנט מסוג IronSilk שהוא חוט חזק בעל אלמנט מתיחות טוב לשפולה ויכולת עמידה מצויינת בחיכוך במיוחד עם הסלעים אל תשכך גם לטפל ברולר שלך לפעמים זה העניין

rondadon

New member
אם היו לי מכרים בחו"ל...

לא הייתי מסתבך בכלל....אבל לצערי אין לי...

akajo

New member
לא צריך להביא את ...

אוסאמה לפשיטת רגל כדי לעמוד בענין הזה של רון - פשוט לך לזיניוק (סליחה מיכלין) בחיפה וקנה חוט MITCHELL SUPER NEW MARINE עובי 0.3 9 קילו (20 LB) ב-33 ש"ח ל-300 מטר. חוט ניילון כחול כהה. עובי 25 משקל 6.5 קילו 300 מטר 22 ש"ח. יש להם גם מכנס גומי עם מגף ב-200 ש"ח שאני שוקל לקנות, אם ידוע מחיר זול יותר בצפון אשמח לדעת. תודה

benor1

New member
המלצה

יש לי חוט sufix עובי 30 אורך 300 מ' חוט בד .אני לא מתקרב יותר לחוט ניילון . הזריקה רחוקה יותר, אין לחוט זיכרון לא נתפס בסלעים. מומלץ ביותר. נ.ב: מחירו אגב כ-200 ש"ח . אבל שווה כל שקל. זו דעתי בכל אופן,מקווה שעזרתי.

benor1

New member
חוט

החוט מחזיק 24 ק"ג.תיקון טעות העובי של החוט הוא 0.38

rondadon

New member
מממ....24 קילו 0.38????

פייייייייייייי זה הרבה.... אני ראיתי בעכו 0.37 של 13.5 קילו.... אבל כמובן...שאני "צפוני"....ככה שאין לי סיכוי להשיג אותו גם ב 150 שקל אצל היבואן הזה... נראה לי שההצעה שנתנו לי לספורט מיכלין נראת הכי טובה, למרות שקיוויתי לעבור לחוט בד, אבל כנראה שזה באמת לא אפשרי... טוב...תודה לכולם בכל אופן על ההתייחסות...
אני פשוט ישאר עם החוטי נילון...חזקים ככל שהם יהיו, היה יכול להיות נחמד לעבור לחוט בד...

רון

קניתי מזמן חוט בד 30 כי חשבתי שיהיה יותר טוב איתו תעזוב שטויות זה כל כך גרוע הוא לא זורק רחוק כי הוא לא גמיש הוא מתגלגל טוב על הרולר אם אין עליו משקל רציני ז"א שהוא צריך להיות מתוח כל הזמן זה חוט שמיועד לגרירה בלבד ואתה יכול לבדוק את זה באתרי היצרנים

אוריא

New member
הגזמת.

בכל העולם משתמשים בחוטים האלה, fireline sufix whiplesh hybrid ועוד ועוד. משתמשים בחוטים האלה בעיקר אני חושב לז'רז'ור. אז נכון שהזמנת משהו ולא יצא. אתה לא יכול לומר שזה לא שווה בלה בלה. מה שכן צריך לבדוק זה את סוג הטבעות ואיך הרולר מסדר את החוט. sailfish - בבקשה עשה לנו סדר בדברים. החוטים דקים וחזקים יותר אבל גם יקרים הרבה יותר. אין לי נסיון בזה ולכן אני לא יכול לומר מה מידת השפעת הסלעים על החוטים, וכל אחד יחליט אם ההוצאה שווה לו. טיפ קטן לבוסניקים\בולנז לדוג עם חוט 0.1 חזק בהשקעה נמוכה (20-30 שח) זה נראה לי משהו שווה לשקול לא?

רק לעשות קצת סדר

יש אבדל בין חוט בד. לבין חוט שזור ב. חוטי הבד.. דקרון .. ועוד .. טובים לבוס או בלונז. דקים חזקים. אין להם זיכרון. אך לאורך זמן המלח הורס אותם... שיטה לשמירה אחת לכמה זמם ךהוציא את השפולה מהרולר. להכניס למים חמים להסרת המלחים ולריכוך החוט מחדש.. חוט שזור משמש בעיקר לגרירות.. (ג'רג'ור ) גם חוט זה רצוי שיעבור אחת לכמה זמן שטיפה במים חמים.. חוטי הבד או חוטים שזורים משתפשפים ומורידים סיבים כאשר הם נתקלים בסלעים. ביחוד בסלעים משוננים. ואלו רוב הסלעים שיש לנו בחופי ארצינו ואגב חוטי הבד וחוים שזורים באים במידות של ליברות ולא בדיוק במשקל של קילוגרמים.. וגם זאת למצב מתיחה על אורך מאה 100 מטר מתיחה ישירה ולא מתיחה בין סלעים ולחץ מים וכד"

sipo

New member
חוט sufix

אפשר להשיג ביפו את אותו חוט בד ב140 שח ברחוב יהודה הימית פינת שד, ירושלים איפו שהיה פעם נתן פש כרגע מחליף אותו בחור צרפתי נחמד שתמיד שמח לעזור יש לו ידע מיקצועי נרחב מאוד מקווה שעזרתי

Rembi

New member
What type of Reel do you use ?

Ron, What type of reel do you use ? Overhead or spinning reel ? Rembi.

rondadon

New member
רמבי...

מה קרה לעיברית? [לא שזה משנה לי...] בכל אופן....Spinning Reel, דגם אבל די גדול של זה... Banax SX5000... מצאתי פעם את האתר שלהם...אבל אני לא זוכר את הכתובת...והיה שמה את הדגם הזה...

למעלה