המלצה מקב"ן

U n u

New member
המלצה מקב"ן

"מומלץ לשקול ברמות מפקדים ומשקית תש על קיצור שעות ל 3שעות - כדי לתת אפשרות לחייל לעבוד בשעות הערב..." השאלה שלי היא האם המפקדים חייבים לקבל את ההמלצה או יכולים להתחכם מכיוון שזו רק המלצה ובמיוחד כי כתוב לשקול. תודה

grimmjow

New member
3 שעות?! WTF?

לפי איך שזה רשום - זו רק המלצה. המפקדים שלך לא חייבים לקבל אותה.. ובמידה ויש לך תפקיד שצורך יותר שעות עבודה, כמו עבודת פקידות לדוגמא, אין סיכוי שהם יסכימו.

disturbed fairy

New member
רגע

לקצר את העבודהב|סדגש-3 שעות? או ל-3 שעות? כי הראשון הגיוני, נגיד מ8-9 שעות עבודה ל5-6, אבל לקצר ל3 שעות עבודה? נשמע לי הזוי בכלל שקצין בדרגת סגן/סרן, ימליץ על כזה דבר.... אבל לא משנה, ברגע שאתה הולכת עם ההמלצה הזו לפסיכיאטר, והפסיכיאטר מחליט לאשר אותה, זו כבר לא המלצה, אלא הוראה מרופא, כי פסיכיאטר נחשב רופא. ומה שהוא "ממליץ" זה מחייב. [וזה בדוק..]

U n u

New member
סליחה על החוסר דיוק

קיצור 3 שעות מיום העבודה זאת אומרת שאני אצא כל יום ב 2 במקום ב 5 ותודה על התשובות. לפי מה שהבנתי,יש למפקדים שלי זכות לא לקבל את ההמלצה ופשוט להעלים את זה :(

disturbed fairy

New member
כן, ככה חשבתי

תראה זה נורא תלוי, במפקדים שלך, אני למשל יוצאת כל יום בין 2 וחצי ל3 וחצי, ועושה יומיות בבסיס שהוא בעיקרון סגור, ואין לי לינת בית [כשלפנ ישהורדתי פרופיל עשיתי סגור והפרופיל לא מקנה שום הקלות כמו שאתה אולי יודע] ויש להם זכות, כן, אבל בדר"כ מפקדים לא עושים את זה גם למשל לינת בית מקב"ן, זה בגדר המלצה, אבל עדיין, לא ראיתי מפקדים ש"מתעלמים" מזה... בכ"ז יש סיבה שנותנים לקב"ן סמכות לתת הקלות ופטורים למינהם, כי אם הם לא שווים כלום, אז למה? לי אישית הקב"נית אמרה שההמלצות שהן נותנים הם בעצמם לא יודעים כ"כ מה זה נותן ומה לא, כי אלה עיניינים של השלישות [ת"ש, שינוי שיבוץ, ושאר ירקות...] וןכשהיא נתנה לי המלצה היא אמרה שהיא *מקווה* שזה תופס, ושאם לא היא תקבע לי פגישה אצל הפסיכיאטר.... בכל אופן למה לא לנסות לקבוע תור לפסיכיאטר באמת? ואז להיות מכוסה? להפסיד מזה אתה לא תפסיד....

U n u

New member
נראה מחר :)

האמת היא שיש לי כאסח רציני עם המפקדים אז אני לא אופטימי אבל הקבן אמר לי לחזור אליו אם יש בעיות אז אני רגוע פחות או יותר תודה לך

disturbed fairy

New member
הבנתי

וסבבה, תחזור אליו אם יהיו לך בעיות, והוא כבר יתן לך הפניה לפסיכיאטר שישאר את ההמלצות שלו..... ואין על מה

למעלה