המלצה מ"מקצוענים" בלבד!!

dor_ian

New member
המלצה מ"מקצוענים" בלבד!!

בלי לפגוע באף אחד אני צריך המלצה מאלה שממש עובדים בתחום איזה כרטיס גרפי מומלץ ל מקס4 ואיזה כרטיס הייתם קונים עד 300$ בהנחה שיש לי פנטיום4 1.4 מה"צ עם 256 זכרון. אני יודע שזה לא עומד בסטנדרטים, אבל אני חושב שקודם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך. אם מישהו יוכל להסביר לי מה זה הכרטיס "אוקסיג´ן" אז בכלל זה נחמד. תודה מראש!!!

eldarinn

New member
לי היה עד עכשיו כרטיס אוקסיג´ן VX1

וזה בדיוק מה שרציתי להמליץ לך - כרטיס מסך נהדר תומך OPENGL מאה אחוז - מה שנקרא כרטיס מקצועי למתחילים
כרגע אני עובד גם עם OXYGEN אבל שדרגתי ל-GVX1 זה כרטיס יותר יקר (סביב 600$ להערכתי) עם הרבה יותר אפשרויות אבל באמת תלוי מה אתה עושה - חבל לזרוק כסף עםל משהו מתקדם יותר כשמשהו בסיסי יעשה את העבודה. אם אתה רוצה המלצה יותר ספציפית תן פרטים מה אתה עושה איתו.

dor_ian

New member
תודה על התשובה

אני לא חושב שאשקיע 600$ כרגע בכל מקרה הכרטיס שאני מחפש צריך להיות יכולת טובה לתמוך במודל מורכב (הכל יחסי כמובן, ומתייחס לעבודה על PC) אני בטוח שיש משהו לא רע ב300$ רק אין לי מושג מה!

eldarinn

New member
אז זהו שאתה צריך לקנות את

OXYGEN VX1 שעולה בסביבות 250$ אם לא פחות כבר - שווה כל אגורה!

eldarinn

New member
כן אין ספק שזו המילה האחרונה

בכרטיסי מסך אבל המחיר לא מאפשר. באותה רמה נמצא גם WILDCAT II או GVX420 של 3DLABS עם אותם ביצועים וסביבת מחיר. זה לא מה שהוא מחפש בכל אופן.

galrt

New member
DONT buy the vx1

hey dor i wouldnt suggest getting a vx1 ..which btw costs like 100$ in the u.s. here it´s a ripoff. get the gf2 mx or ultra if u can. it´s a very good card i use it constantly now for my work. the thing is the vx1 is good but not too good not fast enough for high poly counts. howerver the gf2 although a gaming card is the first that is actually great for 3d work as well. it will be almost x3 faster than the vx1.. trust me.

dor_ian

New member
האם GF2 = g-force 2 ??? ...

אם כן אז זה ממש מפתיע!!! בבקשה תסביר איך זה יתכן ואם לא אז תן בבקשה עוד פרטים או שם של אתר החברה כדי שאוכל ללמוד על הכרטיס. ממה שראיתי באתרים אמריקאים ה אוקסיג´ן עולה שם בסביבות ה 200$ גם באתר של החברה 3D lab הוא עולה כ 212$ אם אני זוכר נכון. בארץ תשלם 30 דולר יותר ומבחינתי זה לא כזה נורא. תודה על המידע.

eldarinn

New member
dor_ian,

כבר עבדתי על הרבה כרטיסי מסך, ביניהם יותר טובים ופחות טובים, וגם על SGI. אני אומר לך מנסיון ולא משמועות שOXYGEN VX1 הוא כרטיס מומלץ ביותר. תעשה כמובן מה שנראה לך לנכון
בהצלחה!

dor_ian

New member
הבעיה היא כזו

ששני אנשים שללא ספק נמצאים בתעשיה ומבינים נותנים המלצה והיפוכה! בילבתם אותי לגמרי אז כנראה שאין ברירה, אני הולך לחקור בעצמי את העניין ולקבל תשובות. אני אחזור אליכם עם הממצאים שלי, אולי כולנו נלמד משהו.

galrt

New member
well

the gloria is a very good card indeed better than the gf.. if you can afford to buy it..great. but if u cant and u are thinking about the vx1(which is 150$ btw.at u.s. dealers not factory price) i wouldnt suggest it.. i know many ppl with that card it´s good but nothing more not fast for EXTENSIVE scenes. if you are going to be making just spheres and boxes it;´s fine for you. but having a high poly count scene.. say 100,000 polys in a scene.. x4 viewports = 400,000 polys to render where 1/4 of them are shaded view rendered.. the vx1 will slow down there.. the gf2 can do x2 or more as much polys and it is faster. NOT TO MENTION that the oxygen cards DONT do 3d in 98/95 .. even though no one with a brain uses 98 for 3d stuff.. only nt or 2000 if it´s a pc. linux even better if the apps support it..which max dont, anyway. i use the gf for all my heavy scenes .. works like a charm the vx1 will last u like half a year before the rest of your computre will be much faster than what the card can do.. will slow u down. with the gf, not sayign it´s perfect ..but it´s better .. much better. if u do get a gf.. dont buy 3 i hear it´s not that supportive for 3d work for now..wait a while.. so only a gf2mx or ultra.. a GTS isnt worth the money.. it will incease very little poly count rendering but with games texture rendering will be twice as fast.. a thing u dont really use extensivly in 3d.. u mostly just render wireframes or shaded objects.

gf 3 לא יקר במיוחד וטוב

שיהיה עם זכרונות ddr אל תלהב יותר מידי משמות מפוצצים ותוסיף עוד ramלקופסה שלך

dor_ian

New member
VX1 vs´ GF2 ../images/Emo42.gif

...אז קראתי קצת על הכרטיסים ואפילו הכנתי השוואה קטנה רלוונטית ל3D הופתעתי מאוד מהביצועים של GF2 ביחס למחיר שלו שעולה על ה vx1 בחלק חשוב מהתכונות!!!! בסך הכל אני מכיר את הביצועים של GF2 ואף פעם לא החשבתי אותם למי יודע אז כנראה שבסופו של דבר כרטיס באמת ברמה גבוהה כנראה יתחיל מה 500$ אז נאלץ להסתפק במה שיש. ה GF2 עשוי להיות בחירה נאותה. טוב, מה קרה כאן?!?! הפכנו לאנשי חומרה? מיד לחזור לפוליגונים!!

למעלה