המלצה נגד עגלה

ellusha1

New member
המלצה נגד עגלה

כמישהי שהתייעצה לא מעט בפורום הזה לגבי ההריון וגם לגבי הציוד, רציתי להזהיר אתכן מקניית עגלה קוקו של ביבה (ביבון), שקניתי לפני 10 חודשים ומאז מתפרקת.
בהתחלה הכל היה נראה נפלא,Kookoo נראתה עגלת תאומים קלה ושימושית. באמת קלה. מאוד נוח.
אבל עברו קדימה עשרה חודשים, והעגלה מתפרקת ונשברת: בלם הרגל נקרע ונעל את העגלה בצורה שהיא לא יכולה לזוז,
מוטות הברזל שמחברים את משענות הרגליים נשברו שניהם (!).
ואז נתקעים: שירות הלקוחות של ביבה עונה מהר, מבקש לרשום פרטים ואז... לא עושה עם זה כלום. שלוש פעמים.
עכשיו, תקועים עם עגלה לא מתפקדת, תאומים שרוצים לטייל (וזה באמת בלתי אפשרי בלי עגלה בגיל 10 חודשים! מי כמוכן יודעות!) והחלטה לרכוש עגלה אחרת, אולי כבדה יותר, אבל אמינה ומבית טוב.
מישהי יכולה לדווח אם סיטי מיני עושה בעיות דומות או שהיא באמת אמינה? כי הבוגבו גדולה עלינו...

הסיטי מיני מאד אמינה

ואצלי שרדה ושורדת המון זמן. בשימוש בסט השני של התאומים... ועדיין - לפעמים הבנות - בנות 4) יושבות על המקום לרגליים... עם הרגליים באוויר והקטנים בפנים ואני מסיעה כך 3-4 ילדים...

מה שכן -כשגדלו הבנות ועמדו על המנעול לגלגל הקדמי (מדברת אתך על גיל 3) - נשבר המנעול (זה שנועל את הגלגל כך שלא יסתובב ויסע רק ישר - נועד למי שעושה גוגינג עם העגלה) - בעלי פשוט עבר בחנות בה קנינו (אחרי 3 שנים ) והמוכר פשוט הראה לו איך לבטל את זה כדי שלא יפריע לגלגל להסתובב חופשי...

מלבד זאת - באמת שהיא עדיין במצב מצוין - אפילו הבד עוד נראה לא רע.... וזה אחרי שימוש מסיבי עם הבנות ועוד לפני שהן ויתרו עליה סופית (הן היו בנות 3 וחצי כשנולדו הקטנים) נולדו הקטנים הנהנים מהעגלה כבר 10 חודשים (והמטפלת מטיילת אתם כל יום - וכמובן אנחנו בסופי שבוע)

באסה

בדיוק בגלל זה לפני שקניתי את הקוקו ביבה חיפשתי המלצות של כאלו שנמצאים עם העגלה יותר משנה ולא מצאתי כי היא חדשה.
שלי בני חמישה וחצי חודשים ובנתיים היא ממש בסדר מאוד מקווה שלא תתפרק לי גם.. וידוע שהסיטי מיני מצוויינת ואמינה קניתי את הקוקו כי היא זולה יותר, באס.

navi85

New member
אני עשרה חודשים עם הקוקו

בינתיים טפו טפו מצוינת. ואני חורשת עליה

אל תתבאסי

לי יש את העגלה כבר שנה וחצי לפחות (קניתי ממש כשהגיעה לארץ)
משתמשים בה המון, הילדים שלי כבר בני 2.9,שובבים לא קטנים
והכל בסדר.....כלום לא התפרק,נקרע או נהרס. אפילו הריפוד נראה סבבה....
ככה שלא בטוח שהעגלה תתפרק לך....

ולפותחת השירשור-זה ממש מעצבן שמשירות לקוחות לא חוזרים אלייך.
תנסי להגיע אולי למישהו בכיר יותר שם.שיתקנו לך את העגלה במיידי.

ובלי קשר-גם לדעתי הבייביגוגר אמינה מאוד.אני רואה אנשים שסוחבים איתה שנים.....

גם לנו יש אותה כבר בערך שנה הילדים בני שנתיים ורבע, ולא נתקלתי בבעיות מיוחדות.
ובאופן לא הגיוני (בעיני) הם גם אוהבים אותה הרבה יותר מאשר את העגלה הקודמת שהיתה לנו (הבוגבו, שבעיני נראית הרבה יותר "מפנקת" - אבל מה אני מבינה בעגלות?
).

אור0424

New member
רכשתי את הסיטי מיני בהמלצת חברים

עם תאומות. היום בנות שלוש וחצי. עד היום הם מידי פעם משתמשים בעגלה, בעיקר כשנמצאים המון מחוץ לבית והבנותמתעייפות מההליכה. היא סוחבת להם מצויין עם המשקל של שתי הבנות ונראית מעולה וחזקה

sher האחת

New member
הבייבי ג'וגר מעולה

השתמשנו בה עד גיל 3, אחרי כביסה נראתה כמו חדשה, העגלה נוחה ובטוחה גם להורה וגם לילד וכלום לא מתפרק.

לליתות16

New member
מסכימה עם חובבי הבייבי גוגר שהוכיחה את עצמה

מההתחלה ועד הסוף , לא תיקונים וצרות בדרך..

כבר סיימה את שלה ונמכרה הלאה.

עכשיו יש לנו עוד עגלת בייבי גוגר אבל עם הגלגלים הגדולים, לא יודעת מה שם הדגם , מעולה , קלה נוחה. אבל צריך אוטו גדול, אצלנו היא היתה באוטו של החצי , אצלי בכלל לא נכנסה.

ולמעשה , כבר אין בה שימוש, אחלה עגלה.

למעלה