המלצה נהדרת למתכון לשוקי עוף טעימים ,לימים הקרירים ,,,
תבשיל עוף ריחני ונפלא בטעמו : (ללא צורך בתוספת מים וללא תוספת מלח.)
המצרכים הדרושים:
6 - 9 שוקיים -עוף
3 בצלים גודל בינוני
3 תפו"א
תבלין גריל עוף.
ההכנה:
1. בסיר רחב ושטוח לצקת 5 כפות שמן ,ומטגנים את שוקי -העוף היטב , להזהבה יפה מכול הצדדים.
2. להבריש את שוקי העוף בתבלין "גריל -עוף" ,מורחים ומברישים בנדיבות מכול הצדדים.
3. פורסים את הבצלים לפרוסות עבות או לרצועות עבות ,ומניחים בתחתית הסיר,
ומעליהם להניח את שוקי -העוף הצלוי.
4. לפרוס את תפוחי -האדמה לפרוסות עבות.(בעובי 1 ס"מ,לעובי אצבע בערך),
ולהוסיף לסיר העוף.
לבסוף,
מכסים במכסה ,ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים .
הערות:
1. לתבשיל זה ,אין צורך להוסיף מלח, ואין צורך בכלל להוסיף מים.(הבצל מגיר הרבה נוזלים לתבשיל).
2. לבישול כמות של 18 שוקיים,מבשלים כ-שעה נוספת.
יוצא ט ע י ם במיוחד !!!
תבשיל עוף ריחני ונפלא בטעמו : (ללא צורך בתוספת מים וללא תוספת מלח.)
המצרכים הדרושים:
6 - 9 שוקיים -עוף
3 בצלים גודל בינוני
3 תפו"א
תבלין גריל עוף.
ההכנה:
1. בסיר רחב ושטוח לצקת 5 כפות שמן ,ומטגנים את שוקי -העוף היטב , להזהבה יפה מכול הצדדים.
2. להבריש את שוקי העוף בתבלין "גריל -עוף" ,מורחים ומברישים בנדיבות מכול הצדדים.
3. פורסים את הבצלים לפרוסות עבות או לרצועות עבות ,ומניחים בתחתית הסיר,
ומעליהם להניח את שוקי -העוף הצלוי.
4. לפרוס את תפוחי -האדמה לפרוסות עבות.(בעובי 1 ס"מ,לעובי אצבע בערך),
ולהוסיף לסיר העוף.
לבסוף,
מכסים במכסה ,ומבשלים על אש קטנה כשעה וחצי עד שעתיים .
הערות:
1. לתבשיל זה ,אין צורך להוסיף מלח, ואין צורך בכלל להוסיף מים.(הבצל מגיר הרבה נוזלים לתבשיל).
2. לבישול כמות של 18 שוקיים,מבשלים כ-שעה נוספת.
יוצא ט ע י ם במיוחד !!!