אורני המקורית
Active member
חלקי עוף בתנור עם ירק חורפי לבחירתכם
מניחים בתבנית מרופדת בשתי שכבות נייר אפייה, ירקות חורף לבחירתכם. אפשר תערובת או סוג אחד (אני מעדיפה סוג אחד בכל פעם). עד כה ניסיתי ואהבתי –
מכניסים לתנור מחומם לכ- 200 מעלות ואופים עד שהעוף צלוי יפה.
מניחים בתבנית מרופדת בשתי שכבות נייר אפייה, ירקות חורף לבחירתכם. אפשר תערובת או סוג אחד (אני מעדיפה סוג אחד בכל פעם). עד כה ניסיתי ואהבתי –
- דלורית קלופה וחתוכה בינוני פלוס
- שומר חתוך לפלחים לא עבים מדי
- קולרבי חתוך למקלות או קוביות
- פרחי כרובית לא ענקיים (אני אישית נמנעת מהירק הזה)
- כרוב בינוני חתוך לשמיניות, מסלקים את הגזע הפנימי ופורסים לרצועות (מאד מתכווץ באפייה אבל טעים ביותר)
- גזר קלוף וחתוך באלכסון לעיגולים בעובי כ- 1 ס"מ
- זוקיני לא קלוף וחתוך כנ"ל או אפילו טיפה יותר
- בטטה קלופה ופרוסה כנ"ל או קצת יותר
- כרשה חתוכה לעיגולים כנ"ל
מכניסים לתנור מחומם לכ- 200 מעלות ואופים עד שהעוף צלוי יפה.
נערך לאחרונה ב: