תפריט
עמוד ראשי
פורומים
פוסטים
חיפוש
מה חדש
פוסטים חדשים
פוסטים חדשים לפרופיל
פעילות אחרונה
משתמשים
משתמשים מחוברים
הודעות פרופיל חדשות
חפש בהודעות פרופיל
בלוגים
המומחים
השקעות נדל"ן בארה"ב
ייפוי כוח מתמשך , צוואות, ירושות
גישור
דיני משפחה
טיפול CBT
רפואת חניכיים שתלים דנטליים
דיני עבודה
דרכון פורטוגלי
הורים למחוננים
אדריכלות
פורום מיסים
טיפולי פוריות
שמאות מקרקעין
הסרת שיער
מכשירי שמיעה
אזרחות אוסטרית
איך לבחור עגלה לתינוק?
התחבר
הירשם
מה חדש?
חיפוש
חיפוש
חפש בכותרות בלבד
By:
פוסטים
חיפוש
תפריט
התחבר
הירשם
Install the app
Install
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המלצה על אוזניות
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
אתה משתמש בדפדפן מיושן. יתכן והאתר הנוכחי יוצג באופן שגוי, כמו כן אתרים אחרים ברשת.
אנא שדרג את הדפדפן או השתמש
בדפדפן חילופי
.
הגב לנושא
תוכן ההודעה
<blockquote data-quote="יובליק" data-source="post: 83929189" data-attributes="member: 1145433"><p>אני יודע על מה אתה מדבר</p><p></p><p>אבל אני טעיתי במשהו קטן, אין לי מערכת מבוססת על FM אלא על אינפרה אדום. <a href="http://www.hearing.org.il/technology/television/set810s.htm"><span style="color: blue">אני מדבר על זה.</span></a> מה שלא הבנתי זה מהי רמת הירידה שלך? אני התפלאתי שיש מישהי עם ירידה של 90-95 DB שמשתמשת באוזניות רגילות והיא שומעת טוב, אמנם אוזניות איכותיות בהחלט והמבנה (נכנס לתוך התעלה) עוזר גם להגביר את העוצמה אבל בכל זאת אני עם ירידה של 85 DB לא שומע מספיק חזק עם האוזניות, שומעים חלש למדי ובגלל ששומעים חלש זה גם נשמע לי פחות ברור, אם אני שומע עם המכשיר אז זה כמובן יותר חזק ונשמע יותר ברור ומפורט, שימוש בסנהייזר שלי במצב T מגביר עוד יותר את הפירוט ומשפר טיפה את האיכות (המכשיר מעוות טיפ טיפה את הסאונד). שוב אני לא יודע אם אתה מסתובב עם מכשיר שמיעה בכלל ואיזה?, זה חלק מהדברים שיעניינו אותי לדעת .. אני למשל מעדיף לשמוע מוזיקה באמצעות מצב T (מצב במכשיר השמיעה שבו אתה שומע רק מוזיקה טהורה ישירות מהמקור בלי רעשי רקע), אני עובר בין המצבים בלחיצת כפתור וזה מאוד נוח. אם יש לך מכשיר שמיעה אז אתה מן הסתם פה ושם מוריד אותם ומרכיב את האוזניות, אני לא צריך להוריד את המכשיר ואני בעצם גם מנצל את העוצהמ של המכשיר שלי על מנת להגביר מוזיקה, זאת הסיבה שבמקרה של MP3 אני לא צריך למשל להשתמש במשדר, אני יכול לחבר ישר את הלולאה (ראה קישור) לנגן ה-MP3. הלולאה לופ למקרה שלא הבנת מהקישור הוא פשוט התקן שמשתמש בהשראה אלקטרומגנטית על מנת לשדר את הסאונד ישירות למכשיר השמיעה ולאוזן .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="יובליק, post: 83929189, member: 1145433"] אני יודע על מה אתה מדבר אבל אני טעיתי במשהו קטן, אין לי מערכת מבוססת על FM אלא על אינפרה אדום. [URL='http://www.hearing.org.il/technology/television/set810s.htm'][COLOR=blue]אני מדבר על זה.[/COLOR][/URL] מה שלא הבנתי זה מהי רמת הירידה שלך? אני התפלאתי שיש מישהי עם ירידה של 90-95 DB שמשתמשת באוזניות רגילות והיא שומעת טוב, אמנם אוזניות איכותיות בהחלט והמבנה (נכנס לתוך התעלה) עוזר גם להגביר את העוצמה אבל בכל זאת אני עם ירידה של 85 DB לא שומע מספיק חזק עם האוזניות, שומעים חלש למדי ובגלל ששומעים חלש זה גם נשמע לי פחות ברור, אם אני שומע עם המכשיר אז זה כמובן יותר חזק ונשמע יותר ברור ומפורט, שימוש בסנהייזר שלי במצב T מגביר עוד יותר את הפירוט ומשפר טיפה את האיכות (המכשיר מעוות טיפ טיפה את הסאונד). שוב אני לא יודע אם אתה מסתובב עם מכשיר שמיעה בכלל ואיזה?, זה חלק מהדברים שיעניינו אותי לדעת .. אני למשל מעדיף לשמוע מוזיקה באמצעות מצב T (מצב במכשיר השמיעה שבו אתה שומע רק מוזיקה טהורה ישירות מהמקור בלי רעשי רקע), אני עובר בין המצבים בלחיצת כפתור וזה מאוד נוח. אם יש לך מכשיר שמיעה אז אתה מן הסתם פה ושם מוריד אותם ומרכיב את האוזניות, אני לא צריך להוריד את המכשיר ואני בעצם גם מנצל את העוצהמ של המכשיר שלי על מנת להגביר מוזיקה, זאת הסיבה שבמקרה של MP3 אני לא צריך למשל להשתמש במשדר, אני יכול לחבר ישר את הלולאה (ראה קישור) לנגן ה-MP3. הלולאה לופ למקרה שלא הבנת מהקישור הוא פשוט התקן שמשתמש בהשראה אלקטרומגנטית על מנת לשדר את הסאונד ישירות למכשיר השמיעה ולאוזן . [/QUOTE]
שם
אימות
פרסם תגובה
פורומים
המומחים
רפואה
מכשירי שמיעה
המלצה על אוזניות
צור קשר
תקנון הפורום
מדיניות פרטיות
עזרה