המלצה על אזורים \ שכונות רלוונטיות בסידני רבתי

dylbe

New member
המלצה על אזורים \ שכונות רלוונטיות בסידני רבתי

שלום רב,

מתכננים לנחות בינואר בסידני, יש PR, ילדים בגילאים 10,6,1.
מחפשים שכונה\אזור להתמקם, תקציב ~600 ד"א לשבוע.
מעוניינים להתמקם באזור עם (יותר מהממוצע) משפחות דוברות עברית\ישראליות לשעבר.
יש המלצה על אזורים \ שכונות רלוונטיות בסידני רבתי ?

תודה מראש על העזרה !

זה קצת מצחיק לא?

אנשים מוכנים לעזוב את ביתם, את המשפחה שלהם, את החברים שלהם בארץ, לטוס אל הלא נודע מרחק של 25 שעות טיסה על מנת לגור ב-...............ישראל.

למיטב ידיעתי הריכוז הגדול ביותר של ישראלים נמצא בבונדיי - הבעיה: לא נראה לי שתמצאו משהו מספיק גדול ב600 דולר לשבוע, ואם כן זו תהיה חורבה בסגנון תל אביבי.

לגבי הצפון, כנ"ל ב600 דולר לשבוע לא תמצאו 3 חדרים בשום מקום בצפון, אם תחליטו על 2 חדרים יש סיכוי, אבל לא מדהים.

רק לצורך הבנה כללית: אין ולא היתה קהילייה יהודית/ישראלית באוסטרליה (וכנראה שגם לא תהיה) יש אנשים ספורדים שחיים אחד ליד השני אבל לא הייתי בשום פנים ואופן מגדיר את זה כקהילייה (אבל זו כמובן רק אבחנה שלי, יכול להיות שיחלקו עליי).

אתה צודק,

באמת חולקים עליך

אני לא יודע מה בדיוק ההגדרה שלך למושג 'קהילייה', אבל בראייה שלי בהחלט יש כזו (אם לא יותר מאחת) כשמדובר בישראלים באוסטרליה.
יש כמובן לא מעט ישראלים שלא קשורים לקהילייה הזו בכלל, ויש כאלה שקשורים רק באופן מעורפל למדי, אבל מי שרוצה להיות מוקף בישראלים כשהוא באוסטרליה יכול להיות מעורב בפעילויות חברתיות, חינוכיות, ספורטיביות (מי אמר כדורסל של יום חמישי ולא קיבל?), עסקיות, וכו' וגו'.
&nbsp
שווה גם להזכיר שפותח השרשור ניסח באופן מאד שמרני את ההעדפה שלו - הוא לא אמר "אזורים ישראליים" ולא אמר "קהילה", רק דיבר על "יותר מהממוצע משפחות ישראליות". לי זה נשמע לגיטימי (למרות שאני לא חי באיזור כזה).

lenshtam

New member
Vaucluse NSW

Vaucluse nsw איזור של יהודים עם נוף לים.. אבל איזור יחסית יקר..
שווה לנסות.

למעלה