המלצה על אתר מיסטיקה מעניין

המחנך

New member
המלצה על אתר מיסטיקה מעניין

עברתי באתר הזה והוא ממש מעניין לכן אני ממליץ למי שמתעניין במיסטיקה.

morning star

New member
מעניין

כדוגמה איך לא לעשות אתר. התכנים מקוצרים מאוד, חלקם אף לא מקוריים של כותבם (החלק של הכישופים מוכר לי ממקומות אחרים) וישנו ערבוב פושע של תכנים שונים. במקום לעשות אתר כוללני, עדיף לעשות אתר ממוקד - "תפסת מרובה, לא תפסת". שלך הנווד

RainBird

New member
זה מעניין שדווקא המתחילים מוצאים דווקא את האתרים הכי גרועים ויש רשימה קצרה של 2 ספלס אנד מאג´יק ואת האתר הזה בית הרוחות שהוא ממש תת רמה ואיך שהוא הם תמיד מוצאים את הגרועים הללו

hsotrt

New member
רגע רגע...

אוליי במקום לבקר קשות את האתר תסתכלו קצת יותר בפנים ותמצאו דברים מופלאים כמו זה: http://israghost.com/sodot44.htm, הסחד שנמצא בסוף הוא בדיוק מה קורה כשמתעסקים עם רוחות ושדים ועוד דברים רמי-גדולה שלא אמורים להיות עסקינו, ספיירת הרוחות היא לרוחות!!! וזוהי אזהרה!! ולפי האבחנה שלי הם הזמינו בטעות איזה שד דמוי עקרב, שנקרא למיטב ידיעתי- אורנוטוקס, חפשו במיתולוגייה הויקינגית או הגאלית ואם לא אז טעות...

RainBird

New member
עזוב אזהרה אלו שיכולים להתמודד מתמודדים, ואלו שלא לא. ולא מעניין למה כמה ילדים זימנו שד או לא אני יודע שזה אתר גרוע וזהו זה.

hsotrt

New member
אוליי...

התוכן המקצועי גרוע אבל הסיפורים האישיים שלו הם נפלאים ולקחים לכולנו!!

The Wraith

New member
הלקחים של בית הרוחות-

שווים ללקחים שיש בספר הדברים בתנ"ך, שאומרים "מכשפה לא תחיה", הלקחים שלו הם לקחים של אדם שמעתיק הכל ויודע רק להעתיק, הידע שלו הוא שגוי מבחינות מאגיות ולכן הלקחים שלו הם שגויים גם מכל בחינה אחרת, לנסות להפיק ידע מהלקחים שלמד (או העתיק מאנשים אחרים) יהיה טיפשי לגמרי, לך תדע אם יש משהו אמיתי, אז מה אם זה קוסם לך המשפטים שלו, הם ריקים מתוכן אמיתי! אין שום דבר שיש לקחת ברצינות אצל שקרן יש להטיל ספק בכל דבר אשר הבור הזה אומר לא להשאיר דבר ואף מילה אחת ללא סימן שאלה חכם לא נכנס לצרות שפיקח יודע לצאת מהן.

didi32

New member
לא מתאים לכם להיות קטנוניים

אני מוצא את האתר הזה מאוד מעניין. למה כל אתר צריך להיות מאוד מעמיק?????? לעמך לא מגיע להבין את התחום בלי להיות חכמים גדולים? לדעתי זה אתר טוב מאוד לכולם....ומאוד מעניין. תראו את הצד החיובי של העולם.

The Wraith

New member
אתה סובל מפיצול אישיות

מצד אחד אנחנו ילדים קטנים וטיפשים ומצד שני אתה מביא לנו חומר... אני מציע לך לבדוק את עצמך לפני שתגיב.

למעלה