המלצה על אתר נהדר: PANDORA

depon

New member
המלצה על אתר נהדר: PANDORA

http://www.pandora.com/ אתר נפלא שמישהו מצא והראה לי לפני כמה ימים... מקלידים שם של זמר או שיר,וזה מייצר תחנת מוסיקה אישית לפי הסיגנון של הזמר או השיר... הוראות: באמצע העמוד ללחוץ על create a new staition ומשם לכתוב שם של זמר/שיר ומשם אתם כבר תראו. מומלץ מאוד.

depon

New member
נצל"ש:שאלה לגבי הופעות בארצות הברית

בוב דילן יופיע השנה בארצות הברית? אם כן,מתי ואיפה? באתר הרישמי יש לוח הופעות רק לתקופה הקרובה,מי שיודע על לוח הופעות מקיף יותר גם של 2006 שישים פה בבקשה.

Chocoholic

New member
עוד אין תאריכים

להופעות בארה"ב (או בכלל) אחרי הסיבוב הנוכחי. אני מניח שהסיבוב הבא יחל במארס; מצד שני צריך לקחת בחשבון שהוא גם יכול לקחת הפסקה.

depon

New member
אוקי..תודה,אם תיתקל בתאריכים אז

תעדכן אותי בבקשה:)

Chocoholic

New member
מעניין

לאחר 'It's All Over Now , Baby Blue' של בוב, הופיעו: The Smiths Paul McCartney The Only Ones Bob Dylan (בגירסה האלטרנטיבית לאותו השיר...
) שוב The Smiths Arlo Guthrie !!! Bruce Springsteen וכאן עצרתי... אבל הבחירה בהחלט הגיונית. אחלה אתר!

../images/Emo32.gif../images/Emo63.gif צריך המלצה לביוגרפיה....

אני רוצה לקנות ביוגרפיה באנגלית על בוב דילן. (את האוטוביוגרפיה שלו אני מכיר,אני מתכוון למשהו שכתבו עליו) אם מישהו קרא/מכיר ביוגרפיה טובה באנגלית,קריאה ולא קשה מדי מוזמן לרשום פה ולצרף קישור תודה מראש:)

יש לא מעט ספרים

שעוסקים בביוגרפיה של דילן, זה תלוי איזו דרך עדיפה בעיניך. אם אני אערוך רשימת ספרים של דילן שנמצאים בספריה שלי היא תהיה ממש ארוכה ואני לא יודע אם יש טעם לזה. במקום זה אני יכול לומר לך בקיצור שלדעתי מוטב שתקנה את הספר הזה: Keys To The Rain: The Definitive Bob Dylan Encyclopedia שהוא למעשה אנציקלופדיה. כך שמעבר לביוגרפיה הספר יוכל לשמש אותך בכל פעם שתרצה לדעת על משהו מסויים אודות דילן. כעיקרון אתה יכול להיכנס לחנויות הספרים המקוונות (כמו זו שבקישור) ולבדוק את העניין בעצמך תוך קריאת ביקורות של אלו שכבר רכשו את אותו ספר וכן ישנה גם אפשר לראות כמה דפים מהספר. אם אני אערוך רשימת ספרים של דילן שנמצאים ברשותי היא תהיה ממש ארוכה ואני לא יודע אם יש טעם לזה. אני מקווה שהצלחתי איכשהו לעזור לך.

אני נורא מצטער

שההודעות שלי יוצאות קצת מבולבלות ואני נעדר מהפורום הזה בזמן האחרון, אני פשוט סובל מאבנים בכליות.

כל הודעה היא טובה...תרגיש טוב

בהחלט סיפור לא נעים העניין הזה
תודה רבה על ההמלצה..אני אנסה לקנות בהזמדנות...

אני מודה לכם מאוד !!

זה אומנם מדיר שינה מעיניי, אבל אני בטוח שיהיה בסדר. לצערי זו לא הפעם הראשונה שאני סובל מזה שיש לי "כמו אבן מתגלגלת" בין כליותי.

למעלה