המלצה על אתר פיזיקה

sleibtag

New member
לא אלוהים

זה מסיונרי לתורת המיתרים, שאינה תורה כ"כ שלמה בסופו של דבר, תמצתתי את ביקורי בלינק ע"י שיר קצר: קרוע: מנגן בגיטרה, עם לחם פרוס אני רואה טלוויזיה. הנה אני על מסך של פרוסה, יוצר את עצמי, באותה התנוחה. נע, בלי הרף, בלי תאוצה. אותי, אני אומר לעצמי, יחפשו הם עד רש, אבל הם לא יצליחו, בשבילם, אני פשוט חלש.

זה קצת ישן, ייתכן ומאז גם התגלו דברים חדשים

ראיתי את זה לפני כמה שנים.. בהחלט מעניין ואיכותי

אין לי מושג ../images/Emo6.gif

אבל אני חושב שלדוגמה מספר התאוריות הגדול שהיה אז, כבר צומצם למספר יותר קטן. זו תאוריה יחסית חדשה, היא מתפתחת מהר

RichardSmith

New member
תאוריות אפשר להעלות ללא הפסקה...

השאלה האם הן מתיישבות עם המציאות... בשביל מחקר מעמיק דרוש תקציב... ברגע שנבנה מאיץ חלקיקים בחלל... חבר מהעבודה השמיע באוזני טענה בדבר קונספירציה בקשר לנחיתה על הירח... הרעיון אומר שמסביב לכדוא"ה יש מעטפת אלקטרו מגנטית (השדה המגנטי של כדוא"ה, מה שמראה על הצפון) ובניסויים סודיים של ארה"ב וברה"מ לשעבר בשנות ה 50, שוגרו חיות מעבר למעטפת והן חזרו או מתות או חולות אנושות עם סרטן... לייקה ושאר האסטרונאוטים וקוסמונאוטים שוגרו למרחק הנמוך מהמעטפת הזו. הנחיתה פוברקה לצורכי תעמולה אמריקאית. לא יודע אם זה עזר במשהו...

ראיתי תוכנית בדיסקברי על הפיברוקים

הללו כביכול. לא יודע עד כמה זה נכון, היו שם הרבה סיבות שונות שהם העלו לכך שזה לא היה אמיתי. סיבה לדוגמה, שבאחת התמונות, הצל היה לכיוון הלא נכון, או שהסימן של ה + שהמצלמה עושה, היה בחלקו מתחת לאובייקט כלשהו של המשלחת, או שדגל ארה"ב התנפנף ברוח שלא אמורה להיות קיימת מכיוון שאין אטמוספרה. בכל אופן, זה לא קשור

למעלה