המלצה על בחירת מעון

Galit039

New member
המלצה על בחירת מעון

היי בנות אני מחיפה יש לי תינוק בן חודשים מחפשת לו מעון לספטמבר ומתלבטת בין מעון פרטי לויצו שם יש הנחות לאמהות חד הוריות אבל יותר ילדים, אשמח לעצות, אשמח להכיר אמהות מהאיזור

אמאנחל

Member
מנהל
אני מציעה לך ללכת ולראות במו עינייך

תתרשמי מהמעונות, תתרשמי מהגנים הפרטיים או הצהרונים.
&nbsp
אחד היתרונות של אשכול גנים זה שיש מספר נשות צוות שיכולות לתת גיבוי אחת לשנייה בזמן עומס או מחלה של אחת מהצוות. וגם לפקוח עין אחת על השנייה. יש גם גנים פרטיים כאלה, שבהם יש כמה קבוצות גיל ולכן יש צוות גדול יחסית.
&nbsp
אם יש לך יכולת כלכלית אז את יכולה לבחור את המסגרת שבה נראה לך שהילדים יהיו מטופלים הכי טוב. אכן היחס בין אנשי הצוות לילדים הוא חשוב מאוד. חשובה גם הכשרתו של הצוות. האם ראשי הצוותים לפחות הם בעלי הכשרה של מטפלת מוסמכת או גננת מוסמכת. האם עברו השתלמויות של הגשת עזרה ראשונה, וכו'.

אמאנחל

Member
מנהל
המלצות את יכולה לקבל גם בקבוצות פייסבוק עירוניות

כדאי גם לשאול שכנות שאת פוגשת בגינה הציבורית ליד ביתך. תשאלי גם אמהות לילדם גדולים יותר. הידיעות על המקומות הטובים עוברות מפה לאוזן. אל תסתפקי בחוות דעת אחת. יש גם עניין של טעם ושל קליק עם הצוות. הילדים שלי למשל היו בגנים של אותה בעלות מגיל שלושה חודשים ועד גיל תשע (צהרונים). ואילו גיסתי הוציאה את הבת שלה מאותה בעלות בגיל שנה, ועברה למקומות אחרים.

למעלה