המלצה על בידורית

sarit622

New member
המלצה על בידורית

אני מידי פעם מציצה בפורום , וניהנית כל פעם מחדש
אשמח אם תשתפו אותי באיזה בידורית או הגברה אחרת אתם משתמשים שקל להפעיל אותה לבד , מבלי שהקהל ירגיש
תודה

שרית

נעים לשמוע שאת נהנית מהפורום שלנו

כשאת מציצה מדי פעם, מזמין אותך גם להגיב להודעות, לשאול, לבקש, להציע, לייעץ ולשתף אותנו בתמונות שלך וגם "סתם" קישורים אחרים.
כולנו נשמח לשמוע עליך ולהכיר טוב יותר גם את מה שעושה בתחום

לשאלתך, אני באופן אישי לא השתמשתי בשנים האחרונות בבידורית והבאתי או יותר נכון, סחבתי, זוג רמקולים גדולים, די וי די, מגבר, מיקסר ובקיצור את כל החבילה

עשיתי זאת כי ב99% מהמקרים הופעתי בפני קהל של מינימום 150 צופים ועד מאות, לכן היתה נדרשת הגברה טובה יותר.
לפני שקונים בידורית (שגם לה יש גדלים שונים) או כל סוג של הגברה, כדאי לחשוב מה הצרכים והדרישות שלך ממנה?
האם את מחפשת משהו להופעה רק בגני ילדים? להופעות במתנ"סים\ספריות בפני קבוצות קטנות? עד כמה צופים מיועדת ההצגה\הפעילות המתוכננת?
האם תופיעי גם בחוץ?
יש בידוריות שיש בתוכן כבר cd לדיסק, יש כאלה שניתן לחבר להן בנפרד מיני דיסק, מכשירי mp וכ'ו ואז את יכולה לשים אותו קרוב אליך (מה שיקל על ההפעלה),
אפשר למשל על כיסא או ארגז נמוך מהשולחן\הבמה וכך הוא יהיה למעשה מוסתר, חשוב שהוא לא יהיה נמוך מדי כך שבכל פעם תצטרכי להתכופף, אלא בגובה ששליחת יד שלך תוכל להפעיל.
ואפשר כמובן לשים אותו על השולחן ולהסתיר אותו בתפאורה (עץ, שיח וכ'ו בהתאם למיקום שבו מתרחשת העלילה )

sarit622

New member
תודה על התשובה

פעם ראיתי מישהו שעושה גאגלינג בחוץ והיה לו שלט שהוא החביא בגוף , וכל פעם שהוא רצה להחליף שיר הוא פשוט לחץ וזה עבד,
גם שהוא רכב על האופנים וגם במרחק , האם אתה מכיר דברים כאלה?

למעלה