המלצה על ברוקר לחשבון מיקרו

Shahar75

New member
המלצה על ברוקר לחשבון מיקרו

כיום אני סוחר עם ברוקר שמאפשר לי 0.1 חוזה.
אני מחפש ברוקר אמין שניתן לסחור איתו ב-0.01 חוזה.
למי שכבר ראה פוסטים קודמים שלי, כבר ניתקלתי בברוקר שהנרות שלו לא היו אמינים מספיק לצרכי ניתוח טכני.
כך שכשאני אומר אמין, אני מתכוון לאמינות גם בתחום זה.
החשבון הוא כ-4K.
אין לי, כיום, עלויות הפקדה ומשיכה.
אשמח לשמר את המצב הזה.
 

rafipips

New member
ברוקר מט"ח ? או חוזים ? (כתבת חוזה בשאלה)

למקרה של ברוקר מט"ח :
קודם כל , כל הברוקרים הגרפים נראים אותו דבר +- שתי פיפס . וזה אם אתה משתמש באותה פלטפורמת מסחר ועם אותם טווחי הזמן .
תמונה מעוותת לניתוח טכני אתה יכול לקבל בגרף 4 שעות ומעלה אם שעון הברוקר לא שעון ישראל , שאז נר 4 שעות מתחיל שעתיים יותר מאוחר . לפעמים זה דווקא יותר טוב משעון ישראל , תלוי בשיטת המסחר שלך .
לגבי מינימום פתיחת עסקה :
ברוקר שנותן לסחור 0.01 זה עדיין לא נקרא מיקרו , וזה יש הרבה ריל פורקס גו פורקס FXCM ועוד .
ברוקר מיקרו זה שגודל לוט 10.000 $ ולא 100.000 $ , שזה אומר אם פתחת עסקה 0.01 פתחת עסקה על 100 $ . וברוקרים כאלה למיטב ידיעתי אין בארץ .
בחו"ל יש לך את INSTA FOREX , אצלם אתה מקבל מיקרו לוט - 10.000 $ , ובנוסף אתה יכול לפתוח חשבון סנטים .
חשבון סנטים - אם יש לך 4K בחשבון אז מופיע לך 400.000 סנט בחשבון , בחשבון זה אתה יכול לפתוח עסקאות מיניאטוריות למשל 10 $ , וכמובן הרווחים בהתאם . בחשבון זה גם הלוט הוא מיקרו .
בהצלחה
 
למעלה