המלצה על ברז מטבח / כיור נירוסטה

noameitan

New member
המלצה על ברז מטבח / כיור נירוסטה

מחפש המלצות/אזהרות על ברז GROHE למיטבח (ספציפית זדרה). עדיף על חמת ? שווה את ההפרש ? התחזוקה יקרה ? מחפש המלצה על כיור נירוסטה . CORAL לעומת BLANCO ו FRANKE. מקום קניה מומלץ ? (מקום שמוכן להזדכות על ברז קבלן ?) תודה.

winona

New member
GROHE איכות גרמנית

הדגם לא מוכר לי, אבל מנסיון ברז כזה מחזיק מעל לעשר שנים ללא תחזוקה, לעומת חמת שמתחיל לגמגם לאחר מעט שנים יחסית.

מאגר

New member
../images/Emo91.gifברז למטבח + כיור

קימים ברזים יפים וטובים תוצרת הראץ חמת מדגל שיש להם אחריות ושרות נהדר לא רק מידע גם מניסיון לאחר 15 שנה פניתי לחמת לבקש דסקיות קרמיקה לברז מקלחת חמת מיקס קיבלתי את החלקים עם הסבר מפורט כיצד לבצע את התיקון לגבי כיורים ישנם כיורים של נירוסטה תוצרת פלבם עין חרוד בקולקציה נהדרת ותוצרת הארץ

ברזים וכיורים

היום עם התפתחות הטכנולוגיה כל הברזים הם ברמה דיי טובה ואיכותית. אם אתה שואל מטעמים אמתיים אתה יכול ללכת על ברזים תוצרת חמת הם מאד מאד איכותיים והכי חשוב הם שלנו

ברז מטבח.

ברז המטבח הוא הברז הכי שימושי בבית.רצוי לבחור ברז באיכות גבוהה עם שרות חלקים טוב. מניסיוני כל ברזי המיקס שעובדים בשיטת משטחי החלקה פנימיים מועדים לפורענות ולאורך חיים קצר בגלל קושיות המים בארץ. לכן רצוי לרכוש ברז דמיקסה שעובד עם כדור. מנגנון קל לתיקון ובעל אורך חיים רב. יש סידרה שהיא לא כל כך יקרה נדמה לי שהיא נקריאת : נפטון. מנסיון יש ברזי דמיקסה שחיים גם 15 שנה ללא תיקון. גרוא סתם ברז יקר שלא מתאים למים בארז וכנ"ל חמת. חמת לא מיוצר בארץ אלא מיובא. הברז היחידי שמייצרים בארץ נקרא : יועם. ברז אמין עם שרות טוב. אבל שוב ההמלצה שלי היא דמיקסה. לגבי כיור נירוסטה לא משנה התוצרת רק שיהיה מבודד בחלק התחתון שלו אחרת הוא מרעיש ומזיע.לגבי כלי נירוסטה בכלל יש ספריי מעולה שגם מנקה וגם משמן. כרגע אני לא זוכר את שמו . אבל אני אבדוק

למעלה