המלצה על גן חובה עצמאי במודיעין-לילד על הרצף

• פותח הנושא tse42
  • פורסם בתאריך

tse42

New member
המלצה על גן חובה עצמאי במודיעין-לילד על הרצף

שלום לכולם,
בננו עתיד לעלות לגן חובה במודיעין בשנה הבאה, בשילוב יחידני (סייעת).
באזורנו יש רק חט"צ- שיטה שלהבנתנו אינה מומלצת לילדים על הרצף.
האם מישהו יכול להמליץ לנו על גן חובה עצמאי (רצוי באזור השמשוני) שמניסיון הינו בעל נכונות וגישה לשלב ילדים על הרצף? לציין כי בננו בתפקוד גבוה, נוח ונעים הליכות. תודה למשיבים.

SMADAR55

New member
המלצות

היי
שקלתם לצרפו לתכנית השילוב הבטוח במקום שילוב יחידני? בני היה בתכנית זו בגן חובה במודיעין ומשם המשיך לשילוב יחידני בכתה א' ויש לי רק דברים חמים לומר על התכנית.
אם בכל זאת שילוב יחידני, כדאי לאתר גן שלגננת שלו יש נסיון קודם בשילוב .
אם את מוכנה להתרחק מעט עד לשכונת קייזר, יש את מתחם הגנים העצמאיים טופז ואופיר. לגננות שם יש נסיון רב בשילוב משום שתכנית השילוב הבטוח פעלה שם . אישית אני ממליצה על הגננת אליסה (אם עדיין שם). אם תכנית השילוב הבטוח פועלת בגן אז סביר להניח שלא יאשרו לכם שיבוץ באותו הגן.
גם בגן אורן במכבים (גן עצמאי על אזורי שיושב בבית ספר מעוז המכבים ואינו חט"צ) יש הרבה נסיון בשילוב יחידני (בהנחה שלא התחלפה שם הגננת בשנים האחרונות). בעבר השילוב הבטוח פעל בגן זה וללא קשר שמעתי על ילדים ששולבו שם.
תבדקי גם את הגנים שיושבים במתחם של בית ספר ניצנים (גם עצמאיים) . אין לי מושג איך הם (על גבול שכונת משואה- בוכמן).
בכל מקרה, מציעה בחום להתייעץ עם ג'יין מהשפ"ח . היא מכירה טוב את כל הגנים משום שאחראית על השילוב הבטוח. הם מדברים עם כל הגננות כאשר בוחנים היכן להפעיל את התכנית.
כדאי לפנות גם לאקדם ולבדוק אם עדיין יש קבוצות ווטסאפ של הורים משלבים . אם כן ניתן להגיע כך בקלות להורים שמשלבים או שילבו בעבר בגני חובה בעיר.
כדאי אולי לבדוק גם אופציות של הגנים הפרטיים/ חצי פרטיים. לדוגמא: הגן הדמוקרטי, יוזמה, יחד.

למעלה