המלצה על דיסקים לתנוק ומבצע מטרנה

הילית111

New member
המלצה על דיסקים לתנוק ומבצע מטרנה

המלצה על דיסקים לתנוק ומבצע מטרנה ערב טוב לכולם מי שמכיר את מבצע מטרנה מבין הצעצועים שבמבצע מה הכי שווה וכדאי? יש שמה כמה צעצועים לא הרבה...צירפתי קישור http://www.jwwwt.co.il/materna/4554/mini/mini.html המבצע עד יום א אז אני מתכננת לקנות השבוע. מקווה שנשאר להם מתנות.... בני בן שמונה חודשים. אשמח לשמוע המלצות או אי המלצות... בנוסף אשמח לקבל המלצות על דיסקים איכותיים ומעשירים (גם לטלויזיה וגם למערכת סטריאו) לתינוק בגיל זה וגם לגיל קצת יותר מאוחר (שיהיה לאחכ) תודה וחג שמח לכולם

hag70

New member
מעבר לעובדה שעצבן אותי כבר אז וגם היום

שהפרסומת פונה לאמהות, אין לי מושג איזה צעצוע עדיף ואיזה לא. כולם נראים לי בסדר גמור. אבל אולי זה בגלל שעבר הרבה זמן מאז ששיחקנו בדברים כאלה....

ferdinand

New member
דיסקים

את "איכותיים ומעשירים", נשאיר רגע בצד, הגדילו לעשות... שנייה אקפוץ למדף הקלטות לראות איך קוראים לזה.... לא מצאתי את זה
בייבי ג'יניוס או מש'ו כזה, שעל העטיפה כתוב "לפיתוח האינטליגנציה" ובלה, בלה בלה! דחיל ראבאק! מדובר בסוג של בייבי-סיטר לחצי שעה, בשביל לשחרר את אבאמא למשימות אחרות, ולא צריך לעשות מזה כזה עניין, גם לא צריך לפתח כאלו רגשות אשמה סביב זה (מה שגורם לנו לחפש כלמני "איכותיים ומעשירים" כי מחקרים מראים....) לא יקרה שום אסון אם נתקע ת'ילד קצת מול הטלויזיה מדי פעם! ככה שלמשל כל ההקדמה ב-"בייבי מוצארט" על כך ש-"מחקרים מראים" וכו', מטומטמת ומיותרת לגמרי, אבל הקלטת עצמה חביבה למדי, מרתקת אליה בנאמנות ת'קטנטנים, וגם מאפשרת צפייה משותפת תוך כדי משחק (כלומר למרות ה-"מחקרים מראים" - ממליץ) דבר נוסף שצריך לקחת בחשבון, שאנחנו צפויים לצפות בכל קלטת מאות פעמים, עד שזה יצא מכל החורים, ככה שאם יש משהו שמעצבן, מורט עצבים (לנו - להורים) כבר מהצפיות הראשונות, כדי מהר מאוד להיפטר ממזה! סידרת "דיגדיגדוג" מומלצת בחום, ובכלל כל דבר שקשור ל-דתיה בן-דור כמו גם ספרים, או סידרת "פרפר נחמד" הזכורה לטוב - מומלץ מאוד! אולי חלק מהדברים שמציין כאן, "מתאימים" לגילאים מאוחרים יותר, אבל אני אישית בעד לא להתחשב בזה - המבחן הקובע הוא יעילות ה-"בייבי סיטר" או במילים אחרות, אם האדון אוהב או לא. גם אם הם לא ממש מבינים, העיקר שהם נהנים. ועוד המלצות (מכיוון שהקטנה שלנו - ילד שלישי שחי על שאריות וירושות
ההמלצות שלי לא מעודכנות) הטלטביז סידרת פינוקי. הקלטות של אריק איינשטיין - את זה גם אם הוא לא יאהב - ממליץ בשבילכם!
השלישייה אריק, מוני ושיסל, קורעים מצחוק, גם כשהם עושים דברים לילדים! הזחל הרעב ושאר הסיפורים של אריק קרל גם הספרים וגם האנימציה משובחים. שירים קטנטנים עם כלמני קלאסיקות must למרות שיש שם לא מעט דברים מעצבנים. עוזי חיטמן ז"ל, רוקר נשמה גם כן - לא רק לילדים. וולט דיסני למינהו - תמיד כיף לראות, מיקי מאוס, טום וג'רי, במבי, וכו' וכו'.... ויש עוד כמובן!
אבל זה נראה לי יכסה את התלושים שלהחגים! have fun!

schlomitsmile

Member
מנהל
מצטרפת בחום לכל מילה בדיוק עכשיו הפשוש ואני נהנים מקלטת של אריק אינשטיין- הנה הנה, עכשיו נכנסת לאוטובוס הגברת עם הסלים והפשוש מקפץ לי על הבירכיים!

הילית111

New member
תודה יקירי

רק עכשו קראתי... עסוקה מעל הראש עם החגים האלו והביקורים וכו וכו וכו אין עליך איזה סקירה מקיפה שותפה מלאה להיעדר רגשות אשמה בנוגע לטלויזיה פה ושם..

הילית111

New member
י

רק עכשו קראתי... עסוקה מעל הראש עם החגים האלו והביקורים וכו וכו וכו אין עליך איזה סקירה מקיפה שותפה מלאה להיעדר רגשות אשמה בנוגע לטלויזיה פה ושם..

fuks

New member
דווקא מחקרים מראים את ההיפך

שהייה של הילד מול הטלוויזיה דווקא תעכב את התפתחותו, אבל כמו בכל תחום צריך לדעת לא להגזים. ההמלצה שלי היא לתת לילד פאזל או קוביות משחק או כל דבר שהוא יוכל ליצור איתו דברים חדשים או להפעיל את עצמו ולהמנע לגמרי מטלוויזיה. זאת כמובן רק המלצה, או יותר נכון שאיפה שלי, אני מאמין שאצלי זה לא יעבוד אבל זה מה שהייתי רוצה, לא לחשוף את הילד לטלוויזיה בכלל לפחות עד גיל 3, אחרי זה לדעתי באמת יש סיכוי שעם תוכן מתאים וחשיפה נכונה הוא בהחלט יוכל ללמוד משהו ולהינות מהטלוויזיה. בכל מצב אל תשתמשו בקלטות יותר מדי בתור שמרטף לילד, מחקרים מראים כי פעולה ממושכת של הטלוויזיה בבית צורכת חשמל, דבר התורם להתחממות כדוה"א.

למעלה