המלצה על "הורים וילדים" של החודש

אורית ג.

New member
המלצה על "הורים וילדים" של החודש

ש-אני , אני אמליץ על העיתון הזה ? אולי המשיח בדרך
אבל בגליון אפריל יש: 1. כתבה על ברית מילה שבה מרואיינים (גם) הורים שלא מלו את בניהם תוך ציון (ולא הסתרת) העובדה שזוהי תופעה ההולכת ותופסת תאוצה בארץ. 2. כתבה על שינה משותפת עם הילדים שבה ממליצים על כך (למי שזה מתאים) כולל האזכור הסנסציוני שב"שיטת 5 דקות" יש מי שרואה התעללות בילד. 3. כתבה על זכויותיה של היולדת להחליט בעצמה על מהלך הלידה (לא קראתי אבל כבר נשמע טוב) 4. כתבוה על גמילה מחיתולים ועל "ברח לי פיפי" - שלא היה לי זמן לקרוא , אבל כותרת המשנה היא שלא צריך ללחוץ על הילד (לדעתי גם לא צריך "גמילה" אבל.... הם מתקרבים). יש את הדברים המעצבנים הרגילים - אבל הם בהחלט התמעטו ואפשר לפתוח את העיתון בלי להתרגז כל 2 דקות. (המצלהח ששמעתי בנוסף ואני מוסיפה כאן : לא לעשות מנוי על העיתון כי כשרוצים להפסיקו הם ממררים את החיים... אז החודש כדאי לקנות)

popo11

New member
../images/Emo104.gif הפרטים הקטנים ...

יש גם את הורים וילדים באינטרנט ?

רותי ע

New member
לא למהר להשמיץ... ../images/Emo8.gif

לא מזמן נגמר המנוי אחרי שנתיים. אז אם ננסה להתעלם ממערכת השיווק מעוררת הבחילה שלהם הייתי מרוצה מהעיתון עצמו. הם פועלים כבר מזמן בנושא קידום מעמד היולדת. הן בכתבות והן בכנסים. גם מעלים לא פעם שיטות חינוך חדשות יותר ולא דיקטטוריות. בד"כ נהניתי מהעיתון אם כי אחרי שנתיים הוא קצת מיצה את עצמו ולכן הפסקתי.

שרהודיה

New member
גם אני די מרוצה מהעיתון

יש לי כמה גל´ של העיתון המתחרה לו וממש לא היתי מרוצה ממנו ואני שמחה שעשיתי מנוי ל"הורים וילדים" העיתון החודש באמת טוב ויש עוד תקווה..

גם אני תומכת בעיתון..

ואפילו בכרמלה שהושמצה כאן כי איתי היא ממש בסדר. מה שעצבן אותי זה שעם כל השיווק האגרסיבי שלהם, את היומולת של בר הם ממש לא טרחו לציין אצלהם, מה שלדעתי זו ממש טעות אסטרטגית. (צילצלתי לשאול למה - "הם לא עושים את זה" היתה התשובה. בהתחשב בזה שקיבלתי ברכה מהאגיס וממי עדן ואפילו מסימילאק שאין לי שום קשר אליהם.. לא יפה ולא חכם..

שירי ל

New member
גם בלאישה היתה כתבה על ברית המילה

מאוד שמחתי לקרוא- זה נותן קצת לגיטימיות לתחושות שלי וגם איזשהו גב להתמודדות אם וכאשר יגיע הרגע

לצערי

הכתבה בלאישה מאוד מאוד לא רצינית ולוקה בטעויות רבות! על פניו, מעיון של 2 דקות בכתבה על ברית מילה בהורים וילדים נראה שהכתבה רצינית יותר, מעמיקה יותר ומספקת מידע חשוב מאוד! שנדע ימים טובים יותר, שירלי.

למעלה