רוזי וקיידי
New member
המלצה על הסרט DELIVERY MAN
קודם כל אני רוצה להודות לתפוז על ההזמנה!
אני וחברתי הגענו לסינמה סיטי בראשלצ ולהפתעתי הרבה מצאנו ישר חנייה...זאת כבר התחלה טובה
אז אחרי שטעמנו כמה סוגי גלידה באייסברג (האמת לא משהו...), עלינו לקומה העליונה ותוך מספר דקות נכנסתנו לאולם.
בסרט משחקים הרבה שחקנים מאוד מוכרים:וינס וואן, השחקנית שמשחקת את רובין ב"איך פגשתי את אמא" והיו עוד כמה מוכרים...
אני לא רוצה לעשות ספויילר אז אני אנסה לכתוב את העלילה בצורה הרחבה ביותר שאני יכולה לחשוב עליה.
וינס וואן משחק גבר, לא ממש מוצלח שעובד במפעל הבשר המשפחתי.
בעברו, כדי להשיג כסף הוא ביצע "מספר" תרומות זרע והוא מגלה שיש לו בסביבות ה533 או משהו כזה ילדים..
הסרט ממש מצחיק, כולם בקולנוע פשוט נקרעו!!
אני מאוד ממליצה לצפות בו...
כמה מילים על הקולנוע:
קודם כל אני הייתי בהלם מהגודל של הפופקורן, ביקשנו קטן וקיבלנו פשוט דלי!
השירותים והאולם היו מאוד נקיים אבל המדרגות באולם מאוד תלולות והיה קצת מפחיד על עקבים
בקיצור, אני וחברתי מאוד נהנו מהסרט ותודה רבה לתפוז שנתן לי את ההזדמנות הזאת!!
קודם כל אני רוצה להודות לתפוז על ההזמנה!
אני וחברתי הגענו לסינמה סיטי בראשלצ ולהפתעתי הרבה מצאנו ישר חנייה...זאת כבר התחלה טובה
אז אחרי שטעמנו כמה סוגי גלידה באייסברג (האמת לא משהו...), עלינו לקומה העליונה ותוך מספר דקות נכנסתנו לאולם.
בסרט משחקים הרבה שחקנים מאוד מוכרים:וינס וואן, השחקנית שמשחקת את רובין ב"איך פגשתי את אמא" והיו עוד כמה מוכרים...
אני לא רוצה לעשות ספויילר אז אני אנסה לכתוב את העלילה בצורה הרחבה ביותר שאני יכולה לחשוב עליה.
וינס וואן משחק גבר, לא ממש מוצלח שעובד במפעל הבשר המשפחתי.
בעברו, כדי להשיג כסף הוא ביצע "מספר" תרומות זרע והוא מגלה שיש לו בסביבות ה533 או משהו כזה ילדים..
הסרט ממש מצחיק, כולם בקולנוע פשוט נקרעו!!
אני מאוד ממליצה לצפות בו...
כמה מילים על הקולנוע:
קודם כל אני הייתי בהלם מהגודל של הפופקורן, ביקשנו קטן וקיבלנו פשוט דלי!
השירותים והאולם היו מאוד נקיים אבל המדרגות באולם מאוד תלולות והיה קצת מפחיד על עקבים
בקיצור, אני וחברתי מאוד נהנו מהסרט ותודה רבה לתפוז שנתן לי את ההזדמנות הזאת!!