המלצה על וטרינר בירושלים

Tangirl

New member
המלצה על וטרינר בירושלים

עד כמה שזכור לי יש פה כמה ירושמלים.
אשמח להמלצה על וטרינר, רצוי קרוב לצומת פת, ורצוי שיעבוד ביום שישי.

ועל הדרך שאלה, אולי משהו נתקל- מאתמול בערב, לחתול שלי יש בעיה בקול והוא כל הזמן מנסה להקיא משהו שמפריע לו בגרון. זה לא מפריע לו לנשום או לאכול. חתולים חווים כאב גרון כמו של בני אדם? אולי זה זה?

תודה

Yukita

Active member
מנהל
לחתולים בהחלט יכולים להיות כאבי גרון

מהבחינה הזו הם לא שונים ממרביתנו. אם זו הבעיה אצלכם כמובן רק וטרינר יכול לקבוע.
&nbsp
אפשרויות בירושלים:
&nbsp
אנחנו עם ד"ר שלום חיימוביץ' במרפאת "וט הכרם" ברח' הארזים בבית הכרם/יפה נוף.הוא מקצועי, אנושי, ונחמד מאוד, שלושה דברים חשובים ביותר בעיני

&nbsp
שמעתי הרבה דברים טובים גם על ד"ר חגי אלמגור ברח' סעדיה גאון 2, מרפאת "חביבה".
&nbsp
לעתות חירום בהחלט כדאי להיות מודעים לקיומה של מרפאת העמותה של צב"ח-ירושלים, ברח' המוסכים בתלפיות. כמרפאת עמותה, לא תמיד יש להם אמצעים ולכן למקרים הדורשים איבחון מעמיק או ליווי לחיים בחרתי בוטרינר פרטי, אבל הם פתוחים 24/7, ויש אפשרות אישפוז. ו

Tangirl

New member
תודה

אני בלי רכב, אז המרפאות שציינת קצת בעייתיות לי (אם כי רחביה עוד סביר).
מצאתי באינטרנט את מרפאת דר' ספיר בהרצוג. את יודעת עליו משהו? בבוקר התקשרתי והם היו מאוד נחמדים וידידותיים ברמת ההתייעצות.
טוב שאת אומרת לי על מרפאת צב"ח כי מצבו השתפר קצת ואני שוקלת לעת עתה לא להעביר אותו את הטראומה של כלוב ואוטובוס. חזר לו קצת הקול והוא שוכב ומשתזף בשמש להנאתו, אז יש להניח שהוא מרגיש קצת יותר טוב. התלבטתי כי שבת, אבל אם יש אפשרות להגיע למרפאה גם בשבת (תלפיות קרוב אלי), אז בינתיים אני אניח לו ואעקוב אחריו.

שוב תודה

Yukita

Active member
מנהל
בקשר לשבת

ראוי להזכיר שמרפאת צב"ח אמנם פתוחה 24/7, כולל סופ"ש, אבל יש שעות פעילות רגילות (כולל ימי שישי בבוקר) ויש שעות שהן מחוץ לשעות הקבלה הרגילות. לטיפולים לא דחופים מבקשים שיבואו בשעות הקבלה הרגילות ועודדים זאת גם בתעריפים: בשעות מתכונת חירום עלול להיות יקר יותר... זה הוגן בעיניי, כי בשעות "החירום" יש פחות צוות במקום והוא אמור להיות פנוי להצלת חיים במקרה הצורך.
&nbsp
באשר לד"ר ספיר, אין לי משוב של ממש, אולי מישהו אחר כאן יידע לומר משהו. נשמח תמיד ללמוד על עוד מקומות ורופאים מומלצים, אז החוויה שלכם והמשוב שלך חשובים גם לנו

&nbsp
&nbsp

למעלה