המלצה על חברה משלוח מטען

משפוחה

New member
המלצה על חברה משלוח מטען

אנחנו עוברים עוד כחודשיים לארה"ב , ואני מאוד אשמח לקבל המלצות על חברה טובה ואמינה. ואם מישהו יודע דבר על חברת ORI (גם חברת שילוח) אשמח לקבל המלצות או לא. תודה

היוצא

New member
ממליץ מאד על חברת לנדאו'ז אקספרס

מסקר שוק שעשיתי לפני שנה, המחירים שלהם הכי נוחים. כמובן שבחרתי בהם והייתי מאד מרוצה מהיחס כמו גם מזה שחסכתי 40%! לעומת מה שדרשו במקומות אחרים.

odedee

New member
לא מכיר את ORI

אנחנו השתמשנו ב-Omega והיינו מרוצים.

ע ו ב ר ת

New member
אזהרה - רק לא חברת משלוח אומגה

חברה הובלה חובבנית ולא מקצועית. רמת אריזה מתחת לכל ביקורת. דברים כלל לא נארזו אלא נזרקו לקרטון, לעיתים ממרחק (כמו קליעה למטרה). דברי זכוכית נעטפו בנייר (אחד, רגיל, לא ניילון בועות) וכמובן הגיעו שבורים. דברים שרצינו לשלוח כלל לא נארזו (האורז עשה סלקציה על דעת עצמו) ודברים אחרים נארזו באופן חלקי (כמו חלקי מכשירים חשמליים שהושלכו ולא נארזו) או כלל לא הגיעו. היחס מצד האורזים היה מזעזע ובסוף היום הזבל הושלך במרכז המדרכה. למרות הצעת מחיר כתובה נדרשנו לשלם בארץ עוד מאות שקלים, ובחו"ל - חוייבנו בסכום שהיה יותר מכפול ממה שנכתב בהצעה. פנינו לחברה ומנהלת המכירות והמנכ"ל פשוט התעלמו מאיתנו התעלמות טוטאלית. ראו הוזהרתם.

odedee

New member
שלום... מי את?

לא זכור לי שאת כותבת קבועה פה... ופתאום הודעה כל כך נחרצת נגד אומגה? הייתכן שאת קשורה למתחרים של אומגה? גם אם דבריך אמת, ראוי לקחת אותם בפרופורציה כמקרה אחד. לנו היה מקרה אחר. כפי שכתבתי קודם, אני השתמשתי באומגה והייתי מרוצה. אם לפרט כנגד הפירוט שלך: - האריזה היתה מאד מקצועית, כל פריט נעטף היטב ולא נשבר שום דבר בדרך. יתר על כן, אומגה ראו שיש לנו טלוויזיה גדולה ומראש הכינו עבורה ארגז עץ מיוחד מותאם למידות שלה. - לא עשו שום סלקציה, שאלו אותי על כל דבר - לארוז או לא. - לא נשאר אחריהם שום זבל. הכל היה מאד מקצועי. - כשהמכולה הגיעה לארה"ב האורזים הגיעו פעמיים לקחת את חומרי האריזה המשומשים כדי שלא נצטרך לערום אותם בחוץ על המדרכה. - לא שילמנו גרוש מעבר להצעה שקיבלנו בארץ.

ע ו ב ר ת

New member
הלוואי והייתי....

מהמתחרים של אומגה. לצערי, בחרתי בהם להוביל את הדברים שלי לחו"ל. למרות הבטחות חוזרות מצד החברה לשלוח אלי צוות מקצועי שיודע לארוז את הדברים השבירים והיקרים שלי קבלתי כאמור צוות שפשוט זרק אותם לארגז ולא ניתן להגיד כלל שארז אותם. האורזים שפתחו את הארגזים בחו"ל וראו את הדברים היו המומים והעירו מספר הערות על המקצועיות של האריזה. אנו שמחים בשבילך שאתה היית מרוצה. אנחנו אכלנו אותה בגדול הן מבחינת התשלום שיצא יקר בצורה בלתי רגילה (בדיעבד שמעתי מעוד אנשים שזה תרגיל קבוע של החברה) אבל במיוחד בגלל אובדן דברים בעלי ערך רגשי שאין להם תחליף. רצינו למנוע מאחרים ליפול בפח כמונו.

The Other One

New member
אנחנו גם העברנו עם אומגה

והיינו מאוד מרוצים. האריזה היתה סופר מקצועית לעתים אפילו אובר קיל. כל חפץ שנראה שהיה לו סיכוי להשבר נעטף המספר שכבות. חמישה אורזים מיקצועיים עבדו על האריזה. ושאלו אותנו מה ההעדפות שלנו לתכולת הארגזים. המחיר היה המחיר שננקב בהערכה הראשונית והם אף השאירו לנו חומרי אריזה לדברים שלא שלחנו. תגידי, לא נכחת באריזה? הם שיחקו כדורסל עם החפצים שלך ואת מה עשית? עודדת אותם?

mal1

New member
נסיון שלילי עם אומגה (בי אני מקווה

שלא חושדים בפרסום לא?)גם אני "נעזרתי" בהם והיה קטסטרופה. כנראה שבגדול זה פונקציה של מזל - על איזה צוות אריזה נופלים. אני בשלב מסויים חשבתי להעיף אותם מהבית אבל מסיבות של לחץ של הדקה ה-90', פשוט עמדתי שם מתוסכלת למדי ובאיזה שהוא שלב עברתי לאיומים על גבול הצרחות. הם היו גרועים באריזה, גרועים בתיאומים (לחצו מאוד בלו"ז בדיעבד הסתבר שממש שלא לצורך), גרועים בתיאום ההובלה של המטען האווירי (היו לנו גם מכולה ימית וגם מטען מוטס שהיה אמור לעזוב שבוע לפנינו ובפועל עלה אחר כבוד איתנו לטיסה..), גרועים בשחרור המטען ובקיצור - מכה. לגבי התשלום - אין לי מושג - לא אנחנו שילמנו. הערות: א. היה לפני כמעט 4 שנים אז אולי השתנו דברים ב. כאמור, כל אחד ונסיונו האישי תלוי על איזה צוות נופלים

sunnycalifornia

New member
אנחנו השתמשנו בחברת אוקיינוס

והם היו ממש בסדר, הכל הגיע בזמן ,שום דבר לא נשבר וכו' וכו'

OmriK24

New member
המלצה על חברה טובה

שלום משפוחה, אני אדם פרטי שיצאתי לארה"ב (שיקגו) וחזרתי לאחר 3 שנים. ביציאה שלחתי עם חברת יוניברס טרנזיט (משלוח קטן מאד) וחזרתי עם מכולה וגם דרכם. הם נהדרים, אמינים והיגיוניים מאד. המחיר הוגן והשירות טוב. הייתה לי רק בעיה אחת בבדיקת מכס בארה"ב אבל הבנתי שזה לא קשור אליהם. ORI- לא מכיר אבל לדעתי זה חלק מאוקיינוס שנאמר לי לא להשתמש בהם (לא יודע למה ואין לי ניסיון). בהצלחה, עומרי

למעלה