או!! תודה רבה. האם העברת תכולת בית? משהו בסדר גודל של מכולה? האם היית מרוצה? קיבלת שרות טוב?
N nachshon4 New member 18/11/18 #4 או!! תודה רבה. האם העברת תכולת בית? משהו בסדר גודל של מכולה? האם היית מרוצה? קיבלת שרות טוב?
N nachshon4 New member 14/10/18 #1 המלצה על חברת הובלה שלום לכם, מחפש המלצה ממישהו שהעביר מכולה מישראל לאוסטרליה לאחרונה. אני מחפש חברה עם שירות מצויין. תודה!
המלצה על חברת הובלה שלום לכם, מחפש המלצה ממישהו שהעביר מכולה מישראל לאוסטרליה לאחרונה. אני מחפש חברה עם שירות מצויין. תודה!
N nachshon4 New member 23/10/18 #2 אף אחד לא עוזר לי? אף אחד כאן לא הביא מכולה/מכיר מישהו שהביא מכולה בשנים האחרונות ויכול להמליץ? אנא!! תודה.
אף אחד לא עוזר לי? אף אחד כאן לא הביא מכולה/מכיר מישהו שהביא מכולה בשנים האחרונות ויכול להמליץ? אנא!! תודה.
ר רוקד עם שבלולים New member 23/10/18 #3 אולי העבירו אבל לא היתה להם חברה טובה... אני את הדברים שלי העברתי בארגזים בדאר לפני למעלה מעשור. לא ממש עוזר לך, לצערי.
אולי העבירו אבל לא היתה להם חברה טובה... אני את הדברים שלי העברתי בארגזים בדאר לפני למעלה מעשור. לא ממש עוזר לך, לצערי.