המלצה על חדרי אירוח / אכסניות / הוסטלים באילת

number66

New member
המלצה על חדרי אירוח / אכסניות / הוסטלים באילת

שלום לכולם, עברו אלפי שנים מאז הייתי באילת, וגם אז לא הייתי הרבה, אז אני זקוק לעזרתכם/ן. אני מחפש המלצה לאיזה אירוח זול ופשוט לשני לילות באמצע שבוע (שני-רביעי) לזוג באוגוסט. רצוי משהו במרכז העיר (אם כי לא בתוך השדה תעופה), כי אין לנו רכב. מצאתי פה ושם אתרים, אבל גם אם יש תמונות ו/או מחירים, זה לא ממש אומר מה צפוי לנו שם. אם מישהו יכול להגיד גם דבר טוב או רע על בית ספר שדה באילת, גם אשמח לשמוע. תודה לכולכם. מספר 6

harhanegev

New member
בבקשה :

ברחוב רתמים ובסביבתו הקרובה מאוד, ממש במרכז העיר, יש שורה של אכסניות זולות שכדאי לך להתעניין בהן: אביב הבית הלבן של נתן סאנסט צבר המלון של פולטי (זה לא מלון, אבל ככה זה נקרא) טאבה הנסיך הקטן ואולי עוד כמה ששכחתי. כל האכסניות הנ"ל נמצאות לא קרוב לעיר, אלא ממש במרכז העיר. צמוד לבנקים (=כספומט בלי עמלה), לסופרמרקטים, לחנויות השוות, ל-2 קניונים, לתחנה המרכזית, וכו' וכו'. המרחק לחוף הים והטיילת וקניון "מול הים" הוא בערך 10-12 דקות ברגל, ואפשר לחזור מחוף הים באוטובוס פנימי של אגד (יש כל 15 דקות, נסיעה ישירה בלי סיבובים, במהירות ממש כמו מונית). מספרי טלפון של אכסניות ושל משכירי חדרים אפשר למצוא בסיווג "אכסניות" בדפי זהב . (אומנם כבר עניתי לך בפורום אחר, אבל אני בכל זאת מעתיק שוב את התשובה לטובת אחרים שיש להם או שתהיה להם שאלה דומה)

למעלה