המלצה על חנות דיסקים בלונדון

all is dream

New member
המלצה על חנות דיסקים בלונדון

אהלן אנשים. לפני חודש ביקשתי המלצות על חנויות דיסקים בלונדון. הייתם לי לעזר והחניות שנתתם לי היו ממש טובות. אבל...... אני רוצה להמליץ על חנות מצויינת בקמדן טאון. כשיוצאים מהרכבת התחתית פונים ימינה. זה בדיוק 5 דקות הליכה . זה יוצא לפני חנות הדיסקים FOOP. בקומה התחתונה ישנו מדף ענקי עם המון דיסקים משומשים במצב מעולה - כמו חדשים. ואלו הדיסקים שקניתי . רוב הדיסקים עלו לי 3 פאונד בלבד וחלקם אף 2 פאונד 1. david bowie - ziggy stardusik 2. the soundtrack of our lives - origion vol 1 3. the flaming lifs - clouds taste metallic 4. trainspotting 5. keren ann - nolita 6. the verve - urban hymns 7. badly drawn boy - about a boy 8. jet - get born 9. air - moon safari 10. the music- the music 11. travis - 12 memories 12. scissor sisters - scissor sisters 13. super furry animals - guerrilla 14. the white stripes - get behind me satan 15. the dandy warholls - tyhirteen tales from 16. van morrison - moondance 17. the divine domedy - - regeneration 18. grandaddy - the sophtware slump 19.morrissey - are you quarry חשוב לציין שגם ברשתות הגדולות ניתן למצוא מציאות במחירים נמוכים יחסית של 5 פאונד ומעלה , אבל עדיין אין על החנות הזאת. כמובן שהיו שם עוד המון המון דיסקים אבל את רובם היו לי....... קוראים לחנות: MUSIC & VIDEO EXCHANGE שווה ביקור אם אתם בלונדון

ofergilad

New member
עוד מקומות זולים

אם מתאמצים קצת ותופסים את הג'ובילי ליין לגריניצ' יש שם חנויות דיסקים ותקליטים מעולות במחירים מצחיקים.

In Limbo

New member
יא מצחיק אחד

המלצתי לך על החנות הזאת... זאת רשת בכל מקרה, יש גם בנוטינג היל וכו'. בכל מקרה, אני נוסעת שבוע הבא - אני אספר לך על עוד חנויות

למעלה