המלצה על חנות

גיא רוט

New member
המלצה על חנות

שוב שלום לחברי הפורום!

בהמשך לפוסט הקודם שלי (לפני יומיים, מי זוכר?), החלטתי להכנס לעולם הרכיבה עם אופני זנב-קשיח שיתאימו לשטח לא קשה מדי, רכיבה בעיר וקצת על הכביש. אני מתכנן לגשת למספר חנויות, לנסות, למדוד, להתרשם ולרכוש יחד עם שאר הציוד.

אין ספק שהשירות חשוב אפילו יותר מהאופניים, ולכן אשמח להמלצתכם על חנות אמינה שתהיה מקצועית וסבלנית מספיק להכניס לתחום רוכב מתחיל שמבין פחות מהילד בן השנתיים שלו - להציע דגם שמתאים לי, אביזרים מתאימים וכד׳. אני גר במצליח (באזור רחובות) ועובד ברעננה, אז כל חנות טובה באזור המרכז/שרון/שפלה תתקבל בברכה.

תודה מראש לממליצים!
גיא

The Pinky P

New member
מצטרף להמלצה ונמוסיף -

נסיון מזעזע ברוזן ומינץ ראשון לציון ות''א.

izb

New member
Giant & ghost באלונית קרית עקרון

אם אתה תושב רחובות הכי טוב ליד הבית. זו חנות מאוד מומלצת שמנוהלת ע"י רן אשכנזי. רוכב מנוסה ואדיב מאוד. חוץ מזה שהשירות טוב, יש יתרון לכך שזה קרוב אליך...

shangu23

New member
בייקלאב ברח' החשמונאים בתל אביב, רוזן ומינץ ברעננה

בייקלאב מעולים, שירות כיפי ומבחר גדול.

רוזן ומינץ רעננה קצת שונים בגישה השירותית שלהם מהגישה המנומנמת משהו בתל אביב למשל...

לי היה הכי נחמד בבייק קלאב

בשאר המקומות היו קצת אדישים והרגשתי שלא ממש מעניין אותם אקנה או לא.
בבייק קלאב היה איזה בחור רוסי נחמד ובעל ידע, זוכר אותו לטובה

תרכוש אופניים שאתה יכול לקחת לרכבת...

תרכב הלוך וחזור לעבודה ויהיה לך כיף גדול.
תרכב מהבית עד לתחנת הרכבת ברחובות ואח"כ מתחנת הרכבת בהרצליה עד לעבודה ברעננה. ככה הלוך וחזור. כיף אדיר...
&nbsp
כמובן אל תרכוש אופניים חשמליות.
אם יש אופני שטח זנב קשיח שמתקפלות זה האופטימלי בשבילך...

AdiX

New member
ממליץ על בייק קלאב

אבל יותר ממליץ לך על חנות באזור מגוריך שתוכל להגיע אליך בקלות ועם חנייה סבירה כשתצטרך שירות.
אני תל אביבי ועדיין להגיע לחשמונאים זה סיוט מבחינת פקקים וחנייה במיוחד כשצריך לארוז את האופניים באוטו לצורך טיפול.

עדי

Boeing74

New member
חנות

אם אתה נמצא ברעננה ממליץ מאד על פאול מטכנו בייק ברעננה, אני מטפל אצלו כבר למעלה מעשר שנים ומאד מרוצה, כפי שנאמר השרות חשוב יותר מהקניה.

גיא רוט

New member
תודה לכולם, יש חנות ואופניים

אחרי סיבוב בכמה חנויות באזור רחובות, רכשתי GT Karakoram Expert 2016 ברוזן ומינץ בבילו. למרות שהיה בלגן והרבה אנשים (יום שישי), השירות היה נעים ויעיל.

תודה לכל הממליצים!
גיא

למעלה