המלצה על טיפול הומפאטי לתינוקת

italba

New member
המלצה על טיפול הומפאטי לתינוקת

בתי בת שנה ושלושה חודשים סובלת מגיל 11 חודשים לטענת רופא הילדים מברוכנטיס/ אסטמה מאז אנחנו עושים לה אנהלציות עם טריבולין ובודיקורט (על פי מצב ההחמרה) היא מקבלת למשך 3 חודשים סינגולר סיטרואדים לסירוגין וכלום לא עוזר. יש לה לאחרונה שיעול קשה מאד שהתחיל כשיעול יבש ועכשיו מלא ליחה היא מתעוררת מספר פעמים בלילה והיא מגיעה עייפה לגן. חשבתי להגיע לדר' סרג' בהומגליל בבן יהודה בתל אביב, ואז אמרו לי שהוא לא אוביקטיבי כי הוא מייצג חברה. האם מספיק להגיע לכל הומפאת או מומלץ מאד שבמקרה שלה אפנה לטובים ביותר כמו דר' רוזנטל חייבת תשובה דחופה ובהולה האם בכלל כדאי לנקוט בדרך אחרת ולא לפנות להומפאטת?! תודה מראש איטל

אם המצב הוא בהול

כדאי אולי לפנות למיון. ומה מונע ממך לפנות אל מה שציינת - הטובים ביותר, זמן, כסף, מרחק, או שכל העינין הוא פרסום? למה שלא תרימי טלפון לאחד מהם ותתרשמי בעצמך. בהומיאופתיה אין נציגים של חברת תרופות זה קיים רק בבתי מרקחת. בתי מרקחת תפקידם להנפיק תרופות ולא לרשום אותן. יתכן מצב שבו רוקח העובד בבית המרקחת ו שהוא גם הומיאופת. יתכן והוא שייך לאסכולה שאני מייצג שהיא הקלאסית, ויתכן שאינו. בכל מקרה לא הייתי פונה למטפל שמייצג חברות, גופים, מוסדות וכו', אלא אם הוא מייצג חולים והוא הומיאופת קלאסי. מותר לך לשאול אותם מיהו הומיאופת קלאסי, כלומר נותן תרופה אחת ושעשויה ממרכיב אחד בלבד, ושניתנת לאחר שיחה בת כשעה. אבל כל השאלה הזו נשמעת כמו רכילות שלא במקומה כאשר ובלט האחד על חשבון האחר וזה אינו לטעמי כשמדובר בשמות מפורשים של בני אדם. לא יפה בהצלחה

italba

New member
תודה על ההתייחסות

הנני אמא ואדם מהשורה אינני הולכת לפרסם אף חברה רק רציתי לדעת עם משהו שמע עם חברת גליל בבן יהודה. כששאלתי אמרו לי שהם לא מייצגים את החברה הידועה הומגליל שהם בית מרקחת כבר 15 שנה. אני רק התלבטתי מה נכון לעשות קודם?! לנסות גם וגם וגם?! בכל אופן תודה על ההתייחסות נ.ב: האם יש הומופאת שמתמחה בתינוקות כמו שיש ברפואה קובנציונלית?

למעלה